Емануела и бившият й мъж Димитър Динев забравиха за кавгата помежду си и се събраха заедно за петия рожден ден на сина им. Малко по-рано днес, певицата на "Пайнер" сподели снимка от празника, макар с 10 дни закъснение. 

"Miti birthday" - написа брюнетката към кадъра и добави датата 11.01. На снимката, Емануела и Димитър Динев са застанали от двете страни на рожденика и го целуват по бузките. 

Автор на фотоса е Георги Малев, когото изпълнителката е тагнала към своята публикация. Бутикова синя торта и голям надпис "Честит рожден ден" допълват празничната обстановка. 

Припомняме, че през месец юли 2019 година, съдът отне по-малкия син на фолкпевицата и предостави родителските права на неговия баща - Димитър Динев, наследник на милионерската фамилия Диневи. 

Това стана публично достояние благодарение на самата Емануела, която даде официален коментар в профила си във Facebook. 

Последва въззивна жалба от изпълнителката към решението на съда, дълга 16 страници, заради процесуални грешки от страна на съдия Динева. 

Фолк звездата направи и втори официален коментар по темата в социалните мрежи. По последна информация тя е загубила правата си и съдът е преценил, че детето ще се отглежда в по-добра среда при баща си. 

Съдът взе детето на Емануела, певицата изля болката си в социалните мрежиПевицата има право да вижда сина си два пъти месечно и е задължена да плаща месечна издръжка на Диневи