С настъпването на пролетта, родните випове решиха да избягат, насочвайки се към екзотични дестинации. Известни с честите си екскурзии до най-красивите острови в света пловдивчанката Джулиана Гани и нейният годеник Илиян избраха Бали, а плеймейтката Николета Лозанова и дъщеричката й Никол - Малдивите. 

Джулката сподели поредица от горещи кадри със своите последователи, на които показва секси форми, като за целта е наела местен фотограф, който е навсякъде с нея и дори й помага с избора на места, които задължително да посети. 

"Днес беше нашият втори ден на О.Бали, Индонезия. За разлика от вчера, когато го карахме лежерно, днес ни се разказа играта от път, преходи, локации и снимки. Лично аз видях неща, за които не съм предполагал, че съществуват! Пих кафе, изакано от Маймуноподобно животно! Паднах като куче в Джунглата и се търкалях като бъчва по склона (къде без проява от моя страна)! Научих интересни неща за държавата, климата, океана, животните и още какво ли не! Само втори ден, а за пореден път се убедих две неща : 1. Бих давал всичките си пари за изживявания и за да опозная света! 2. Влюбен съм в Азия! ??
След края на пътуването ще може да гледате нашия кратък филм за О.Бали! Надявам се хората, които още не са били тук, да усетят поне малко духа на острова, чрез него", написа Илиян в личния си профил във "Фейсбук".

На острова, двамата ще прекарат цели две влюбени седмици, а мястото, което избраха за своите нощувки е един от най-луксозните резорти там - Bali Relaxing Resort & Spa.

В началото на месец май, Джулиана и Илиян пък се отправят към южната ни съседка Гърция, за най-големия фестивал за електронна музика, който ще се проведе на Халкидики.

Николета Лозанова и нейната дъщеричка Никол пък избраха да отпътуват за любимите Малдиви. Те няколко пъти са посещавали райското място и именно там посрещнаха настъпването на новата 2019 година. 

"Back in my paradise" - написа плеймейтката и качи фотос на гледката, която се открива от самолета, минути преди да кацне. 

Заедно с тях е и стилистът и най-добър приятел на Николета - Венелин Кондаков. За своята почивка те избраха да се настанят в хотелски комплекс Vakkaru Maldives, който представлява естествена тропическа среда с гъста растителност, разположена сред кристално чистите води на биосферния резерват под егидата на ЮНЕСКО в атола Baa.