Възпитаничката на университетът "Салфорд" в Манчестър и бижутерийна дизайнерка в родната България Джулия Андреева се наслади на порция веселие по женски за последно. Приятелките на бъдещата булка и спретнаха "лъскаво" моминско парти на Халкидики. 

Купонът се състоя на яхта, във водите на Егейско море, а красавиците запълниха всяка минута с редица забавления, релакс и събиране на бронзов загар. 

Предвид колоритните снимки на Джулия в личния й профил и винаги актуален стайлинг, моминското парти също бе с плажни костюми по последен писък на модата. 

Булката бе облечена в цял бял бански и голяма сламена капела с надпис "Bride", декорирана с голяма бяла панделка. Останалите момичета заложиха отново на цели бански костюми, но в цвят корал. 

В специално декорирани чаши цял ден се лееше Моет, а дамите "замезваха" със свежи плодове. 

Вечерта продължи в една от перлите в короната на Калитея и епицентърът на забавлението в Халкидики - Pearl Club. Дрескодът на българките, естествено беше бяло, а за купона бе ангажирано ВИП сепаре. 

Нощният клуб е нарицателно за добре прекарано време и е задължителна спирка за всички парти ентусиасти. Танците там си заслужават най-вече заради впечатляващия музикален съпровод от добре подбрани местни или чужди хаус диджеи, възможността да споделиш усещането с близо 2000 души, кабрио покрива за бърз достъп до звездите, огромната амфитеатрална зала и фойерверките в пика на вечерта, които вдигат настроението до небето.

Моминското парти продължи и на следващия ден, този път на бийч бар на плажната ивица. Джулия Андреева отново бе повече от ексцентрична и привличаше погледите с прозрачна бяла рокля от тюл, с големи харбали. 

Припомняме, че не по-малко вълнуващо бе и предложението за брак. Джулия Андреева каза "ДА" на своя любим Макс Мерджанов в едно от най-приказните и романтични места в света - Дисниленд, Париж. 

Джулия Андреева каза "YES" на своя любим в Дисниленд Париж СНИМКИВъв френската столица те са от няколко дни като вече успяха да обиколят някои от най-известните места