Джулиана Гани и половинката й Илиян гостуваха на предаването "Папараци" с Венета Райкова, където споделиха много съкровени неща от личния си живот. 

Сред тях бе признанието на Джулката, че иска да има само едно дете и да му даде всичко, от което се нуждае. Двамата с Илиян са категорични, че най-важно за тях е възпитанието и се надяват малкия Давид да стане един добър, възпитан и положителен човек.  

Любимият на Гани, пък сподели, че след години мечтаят да си осиновят детенце. 

В предаването, семейството сложи край и на спекулациите, относно датата, в която първородната им рожба се е появила на бял свят. 

"Родих на 31 декември. Бебето се роди сутринта в 08,27 часа. Както всички знаете, ние сме много суеверни. До седмия месец никой не разбра, че съм бременна. Обявихме го в ефир, но можеше и още време да го пазя в тайна", каза Джулиана.

Те разказаха и интересни подробности около зачеването на бебето, което е станало по време на екскурзията им в Бали и затова го наричат "балийче". 

Джулката и Илиян дори са ходили при местен шаман, който им правил ритуал за забременяване. 

Двамата показаха и халките си в предаването, обаче не уточниха дали са вдигнали сватба. Мис Силикон, обаче бе категорична, че не носи фамилията на Илиян. С предишния си мъж тя се развела още през май.

Тайната падна! Ето какво име носи синът на Джулиана Гани и ИлиянЩастливите родители спретнаха парти погача за бебето, вдъхновена от филмчето "Флинстоун"