С парти, вдъхновено от детското филмче "Флинстоун" и двадесет орисници, Джулиана Гани отбеляза 40 дни от раждането на сина си, чието име вече е ясно. В акта за раждане, момчето е записано като Давид, научи Trafficnews.bg. 

Родителите дълго време пазеха името му в тайна, а пред медиите Джулката и Илиян обявиха единствено, че тяхната рожба носи име на светец. 

Последваха множество предположения от техните последователи, сред които Дейвид, Денис и прочие. Сега вече тайната падна, а буквичката Д, която Джулката и Илиян изписваха навсякъде вече има своето продължение. 

Ритуалът с правенето на погача щастливата майка спретна в дома си в родния Пловдив, а това стана ясно от профилите на родителите на малкия принц, които публикуваха няколко цветни снимки от събитието. 

В своите постове, Джулиана Гани споделя, че специалният ден е минал много забавно, щуро и красиво. Цветовете на тематичната украса са подбрани в оранжево, зелено и жълто, а анимационните герои Дино и Бам-бам присъстват на тортата и останалите сладки изкушения. 

Eдин от задължителните обичаи след раждането на бебе е да му се направи пита, което се случва на 40-ия ден след появата му на бял свят. Традицията повелява на този ритуал трябва да присъстват само жени, при това най-близките от семейството и майката. Мъжете им не бива да ги придружават, а мъжете от семейството трябва да излязат от къщата, докато се изпълнява традицията.

Именно поради тази причина, половинката на Джулияна - Илиян Найденов не пропусна да се пошегува и да отправи своите пожелания към сина си.

"Вчера малкия принц имаше погача! Чух, че било много яко, но не видях защото ме изгониха! Имал си 20 орисници, подаръци, ритуали.. Ние пък с мъжката гилдия пихме кафе от машината на кръстовището! Беше яко! И студено! 
Да е жив и здрав на татко принца и дай Боже все толкова обич да получава!" - пише фитнес инструкторът.

Припомняме, че Джулиана Гани роди навръх Нова година, а за благата вест съобщи самата тя, като публикува снимка на бебешка ръчичка в личния си профил.

Джулиана Гани и Илиян кръстиха сина си с име на светецМалкият юнак тежи 3,700 кг