Сексапилната пловдивчанка Джулиана Гани най-сетне превърши със зимния ремонт на дома си и побърза да се похвали със снимки. 
 
Русокосата моделка и съпругът напълно са обновили спалнята си и то само за три дни! Ремонтът по кътчето за усамотение на двамата влюбени обаче, продължава с пълна сила. "Нашият дом е нашата крепост! За 3 дни с много фантазия и първата ни стая е готоваа!!" - написа тя в личния си профил във Фейсбук.
 
 


Джулиана Гани демонстрира и колко е удобно новото легло, докато похапва здравословен обяд от пъстърва с арпа,спанак и цвекло.
 
 
В същото време пък, съпругът и се е заел с майсторската част и показва как облепя стената на помещението с оригинални тапети, покрити със слънца. 
 
 
Вдъхновени от филма "50 нюанса сиво", двамата съпрузи сътвориха и истинско вълшебство в коридори към банята. Буйна растителност, подобна на тази по екзотичните страни обхваща мястото около вратата към мокрото помещение. 
 


"Пътят към Рая, нали?", написа над кадъра Джулиана. Тя открехна и вратата към банята, където се виждат плочки с ангелчета. Последователи на моделката пък сравниха интересното помещение с "входът към изповедалнята на вип брадър".
 
 
Още едно романтично кътче от дома си представи пловдивчанката - уникална люлка с поставени в нея меки възглавници. Глезотията е разположена до прозорците на стаята, покрити със завеси в зеброва шарка, а на пода прилежно е поставена луксозна постелка.
 
 
 
В края на февруари, удостоената с приза "Секссимвол на година" - Джулиана Гани отпразнува подобаващо своя 27-ми рожден ден. В 00:00, тя го посрещна в компанията на своя любим и приятелите им Алекс и Дани Петканови.
 
На следващия ден, в родния Пловдив, личният и празник продължи с прекрасна среща с най-близките й хора.