Сексапилната пловдивчанка Джулиана Гани отпразнува подобаващо своя 27-ми рожден ден. Тя беше повече от щастлива, защото няколко часа преди настъпването на личния й празник, тя си тръгна със статуетка "Секссимвол на годината" от церемонията по връчване на наградите The 1 Lifestyle Awards.

На звездното събитие тя се появи в приказна рокля и беше една от първите гости. Специално за блондинката и съпруга й Станимир беше отделено специално сепаре, а те не спираха да показват любовта си един към друг. 

И този път пловдивчанката не изневери на стила се и се появи облечена с блестящ топ и черна пачка от прозрачна материя. 

Началото по повод рождения си ден тя сложи няколко часа по-късно в компанията на Алекс и Дани Петканови в столично заведение. Двойките публикуваха и своя обща снимка във Фейсбук, над която шеговито написаха: "Тайната вечеря на Ташеви и Петканови!".

Разбира се, изненадите на свършват дотук. На следващия ден, след като Джулиана се прибра в родния Пловдив, бе отрупана с цветя, подаръци и невероятна торта от бял шоколад и ягоди.

Щастливата до безкрай блондинка не пропусна да благодари на приятелите си със снимка с послание: "Дано усмивката винаги грее на лицето ми, като в този ден!" - написа тя. 

Пожеланията в социалните мрежи не спираха да валят, а най-специално сред тях бе това на нейния съпруг Станимир. 

"Принцесо моя, ЧРД! Обичам този ден, все едно е и мой празник. Обещавам ти да те карам винаги да си така щастлива и усмихната, както е било до сега! Ние сме семейство и винаги ще съм до теб. Дано скоро станем трима!" - написа той в личния й профил, като към пожеланието добави и красива снимка.

Хубавите емоции за личния празник на чаровната пловдивчанка продължиха с прекрасна среща с най-близките й хора. Джулиана запечата хубавите емоции с прекрасна снимка, на която е в компанията на своята майка и баба в пловдивското заведение Енканто.

 

Празничната вечер завърши с поредна изненада от любимия й Станимир, който посрещна жената на сърцето си с много цветя, старателно опаковани подаръци, плюшени играчки и много балони подредени в съвместното им жилище под тепетата. Станимир отново доказа, че е голям романтик и истински гуру в любовта.