Иво Димчев спечели кулинарното предаване "Черешката на тортата" миналата седмица, а победата му смути не само зрителите, но дори и самия шеф Иван Манчев.

Въпреки това той нямаше как да не му връчи плакета, тъй като бе събрал най-много точки в надпреварата. Това обаче се случи след като Димчев умишлено даваше през цялото време на участниците ниски оценки, което освен победата му донесе и множество негативни коментари в социалните мрежи.

Димчев получи 40 точки и спечели плакета, въпреки несъгласието на шеф Иван Манчев, а нестандартната вечеря на ексцентричния артист включваше "робска" салата - шопска, "но сервирана в окови", както самият той обясни, агнешки главички, дъвкана баница, скрит крем-карамел. Иво Димчев беше отхвърлил изцяло чашите на трапезата си, като ги замени със спринцовки.

Възмутена от менюто на Димчев се оказа и Джулиана Гани, която изрази мнението си в социалните мрежи.

"Днес съм в културен шок! Най-вече като родител, не мога да повярвам, че това "недоразумение" е възприето като ексцентрично. Не, не, не, няма да приема храната да бъде дъвкана преди да е сготвена, основното ястие да бъде сервирано в ексцентричната ти безмозъчна кутия, както и българският вкусен айран да бъде пит от кръвни банки, които имат съвсем друго предназначение!!! Господ да пази от такива като теб нас и децата ни и П.С. - не завиждам, вече 2 пъти печелих "Черешката", пише в стори Джулиана.

 Иво Димчев обаче също не остана длъжен на плеймейтката и отговори в типично негов стил:

“Защо антиподът на естествената женска красота и олицетворението на долнопробието в /ХХ/ хромозомите на България има наглостта да ме нарича изрод и недоразумение?! Бай Ганица се възмущава от Гей Баница, защото пиел вино в епруветка! Парцал без въображение разбирам, но Парцал без чувство за хумор е срам за Парцалите! Уволнена сте!”.