Джулиана Гани и Илиян Найденов, които само преди седмица станаха родители за първи път, зарадваха своите последователи с ново видео в youtube канала си.

Влогът е заснет в родилното отделение от Илиян, но включва и още много специални моменти от деня на раждането, престоя в клиниката и изписването на новороденото. 

Кадри има и от бебешкото парти, с което малкият принц бе посрещнат у дома. 

Към момента, Джулиана Гани споделя, че няма намерение да показва сина си в социалните мрежи, тъй като се притеснява да не бъде урочасан. Двамата с Илиян са и категорични за това, че няма да му създават профил в Инстаграм, подобно на Дани и Алекс Петканови. Наблюдателни наши читатели са категорични, че звездното име носи името Давид, но Джулката и Илиян още не са обявили това официално. 

Във видеото гордите родители споделят първите си емоции и впечатления от новата им житейска роля. Вчера те споделиха и Инстарам стори, заснето с заведение в Пловдив. В него те разказват, че не са се хранили нормално от 1 седмица и чак сега са отделили малко време за себе си, в което да излязат навън. 

Джулиана не пропусна да се отбие и до фризьорския салон, а по-късно публикува снимка с новата си визия. Тя е махнала дългите екстеншъни, а косата си е скъсила почти до раменете. 

"Бърза промяна във визията и продължаваме със смяната на памперси! Откакто съм майка се чувствам уникално и сякаш живея изцяло нов живот! Дори смятам, че детето мотивира и двама ни с Илиян да творим, работим и успяваме все повече! 
Явно вече открихме смисъла на всичкия този стремеж към успех, който е заложен във всички ни!" - пише родната пловдивчанка. 

Припомняме, че в последния момент плеймейтката взе решението да роди в София, а не в родния Пловдив и то с цезарово сечение, като подробности затова младите родители ще разкрият в следващ влог.

Джулиана Гани и Илиян кръстиха сина си с име на светецМалкият юнак тежи 3,700 кг