Джулиана Гани качи видео от родилното

Откакто съм майка, сякаш живея нов живот, споделя пловдивчанката

България
09.01.2020 16:20 120411 4
Джулиана Гани качи видео от родилното

Джулиана Гани и Илиян Найденов, които само преди седмица станаха родители за първи път, зарадваха своите последователи с ново видео в youtube канала си.

Влогът е заснет в родилното отделение от Илиян, но включва и още много специални моменти от деня на раждането, престоя в клиниката и изписването на новороденото. 

Кадри има и от бебешкото парти, с което малкият принц бе посрещнат у дома. 

Към момента, Джулиана Гани споделя, че няма намерение да показва сина си в социалните мрежи, тъй като се притеснява да не бъде урочасан. Двамата с Илиян са и категорични за това, че няма да му създават профил в Инстаграм, подобно на Дани и Алекс Петканови. Наблюдателни наши читатели са категорични, че звездното име носи името Давид, но Джулката и Илиян още не са обявили това официално. 

Във видеото гордите родители споделят първите си емоции и впечатления от новата им житейска роля. Вчера те споделиха и Инстарам стори, заснето с заведение в Пловдив. В него те разказват, че не са се хранили нормално от 1 седмица и чак сега са отделили малко време за себе си, в което да излязат навън. 

Джулиана не пропусна да се отбие и до фризьорския салон, а по-късно публикува снимка с новата си визия. Тя е махнала дългите екстеншъни, а косата си е скъсила почти до раменете. 

"Бърза промяна във визията и продължаваме със смяната на памперси! Откакто съм майка се чувствам уникално и сякаш живея изцяло нов живот! Дори смятам, че детето мотивира и двама ни с Илиян да творим, работим и успяваме все повече! 
Явно вече открихме смисъла на всичкия този стремеж към успех, който е заложен във всички ни!" - пише родната пловдивчанка. 

Припомняме, че в последния момент плеймейтката взе решението да роди в София, а не в родния Пловдив и то с цезарово сечение, като подробности затова младите родители ще разкрият в следващ влог.

Джулиана Гани и Илиян кръстиха сина си с име на светецМалкият юнак тежи 3,700 кг

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
4 Коментара
Сортирай по
коментар

Аре бе 14:59, 11.01.2020

Аре бе, ко ни занимавате само с тия шебеци. Единствените родители са едва ли не. Майната им, всяка втора жълтиня е свързана с тази и мъжа и. Цезарово сечение, нямала да кърми да не и се повредят силиконовите ****. Голямата работа. Имам чувството, че това дете са го направили само и само повече да се шуми около тях. А то, душичката, няма никаква вина.

Oтговора0
коментар

Мирослава 20:15, 10.01.2020

Каква е тази показност? Каква е тази жажда за слава? Как е възможна такава простотия и кой го интересува какво правят в родилното? Тези двамата използват дори и детето си,за да печелят внимание иначе изобщо няма да го показват,жалка история

Oтговора0
коментар

Мария 16:25, 09.01.2020

СТИГА ВЕЧЕ С ТАЗИ ПРОСТАЧКА.

Oтговора0
коментар

Дил 18:42, 09.01.2020

Много са зле тея двама клошари.

Oтговора0
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина