Броени дни, след като Джулиана Гани и Илиян Найденов станаха родители за първи път, те дадоха първо интервю, в което споделят интересни факти за раждането. В него те разкриват още, че са избрали да кръстят първородната си рожба с име на светец, тъй като вярвят, че ще бъде добър човек с чиста душа. Те избрали името още в 5-я месец, но все още не издават какво точно ще бъде то. 

Припомняме, че Джулиана Гани роди навръх Нова година, а за благата вест съобщи самата тя, като публикува снимка на бебешка ръчичка в личния си профил. Малкият юнак тежи 3,700 кг. 

В интервюта за Urbanmama.bg популярната пловдивчанка споделя, че в момента се чувства объркана от щастие и всякакъв друг тип емоции. Раждането е преминало много леко и бързо, като Джулката е родила чрез цезарово сечение в гр. София. Решението за това тя и Илиян взели само няколко дни преди самото раждане, поради няколко обстоятелства. Те избрали столицата пред родния Пловдив, тъй като искали да замразят стволови клетки в най-голямата акредитирана частна банка за съхранение в Европа (Future Health), а се оказало, че те не работят с болницата, в която смятала да раждам под тепетата. 

Щастливият татко Илиян е присъствал на самото раждане, като дори е поискал да окаже помощ на лекарския екип. Малко пребледнял, когато синът им се появил на бял свят, но иначе е нямал никакъв проблем с гледките в подобна ситуация. 

Джулиана Гани разказва още, че е тренирала през цялата бременност до последния ден преди секциото и е щастлива, че с Илиян са успели да докажат колко добър ефект има за развитието на детето добрата храна и спорта. Тя споделя още, че не се е отказала от разкрасителните процедури, докато е била бременна. Мигли, боядисване на коса, кола маска, маникюр – всичко

Тя е избрала да храни сина си с адаптирано мляко, а на въпроса дали ще създадат инстаграм профил на новороденото, подобно на Алекс и Дани Петканови, младите родители отговарят, че нямат такива намерения, като една от основните причини, е че няма да имат много свободно време, за да поддържат всички тези социални мрежи.

Джулиана Гани стана майка навръх Нова годинаБлагата вест щастливите родители съобщиха преди броени минути