Джулиана Гани изведе новородения си син на първа семейна разходка под тепетата. Приятното време в Пловдив днес, стана причина младата майка да прекара няколко незабравими часове заедно с бебето на свеж въздух. 

Джулката публикува снимка, на която позира с бебешката количка, заснета в близост до църковен храм, в квартал "Тракия". Към кадъра тя написа: "Днес беше първата ни семейна разходка. За целта избрахме да отидем на мястото, което посещавахме всяка Неделя през моята бременност. Мисля, че на бебчо му беше познато и затова много му хареса! Даже го благословиха! Моето обичано момче!".

Освен, че е в добра форма, блондинката заложи и на спортно-елегантна визия - черен панталон, кожено яке с ресни, боти на висок ток и екстравагантна шапка.

"Странно е как в един миг всичко се пренарежда! Някои неща придобиват смисъл, други губят такъв! Като цяло инстинктите ти подсказват кое е наистина важно и кое не! Абе, много е яко да си баща! Пожелавам на всички истински мъже да изпитат това усещане!" - споделя със своите последователи, пък гордия и щастлив татко Илиян Найденов. 

Фенове подкрепиха решението й да заложи на по-къса коса като коментираха, че така изглежда много естествено и свежо. 

Джулиана Гани и Илиян кръстиха сина си с име на светецМалкият юнак тежи 3,700 кг