Джулиана Гани и половинката й Илиян Найденов станаха рекламни лица на ресторант в Бали. Двамата влюбени получили специална покана от популярно местно заведение за участие в промо кампания. 

Двамата отишли на романтично пътешествие в Индонезия и неочаквано получили предложение да се снимат в клип на местното заведение. В 55-секундния клип се вижда как те спират пред японския ресторант, а камерата следи двойката, докато се разхождат из красивото място. А секунди след това скачат в басейна, където им се сервира вечерята.

Фитнес инструкторът споделя, че е приятно изненадан от предложението и добавя : все повече се замислят да се преместят на екзотичния остров.

"Никога не съм очаквал, че в Индонезия ще има такъв голям интерес към нас като двойка", казва той.

Моделката и нейният мъж през месец обикалят дестинации, като не спират да радват феновете си с красиви кадри. Въпреки, че са на почивка не спират да работят.

"Сред хилядите ангажименти, мога да кажа, че си почиваме на макс! Въпреки, че отново рекламирам много и различни продукти, и марки дори на края на света", споделя Гани пред Green-News.

Плеймейтката разкри, че са си наели дори личен фотограф, който да запаметява преживяванията им. И двамата са влюбени в Азия, а Илиян не крие, че винаги е готов да инвестира в подобни изживявания.