Младата гръцка звезда Джозефин Вендел вдигна лудо парти за 30-тия си рожден ден. Изпълнителката събра много приятели в специалния си ден, а мястото на купона бе в Balux Cafe: Sea Side на курорта Глифада, предградие на столицата Атина, който гръцките магнати, политици и чуждестранни олигарси често посещават. 

На 22 август, Джозефин отбеляза подобаващо така специалния за нея юбилей и събра погледи с уникалната си визия.

Любимката на Гърция заложи на червения цвят и блесна в дизайнерска къса рокля с буфан ръкав. 

Визията и бе допълнена от елегантни сандали с разноцветни камъни, златни обеци и атрактивна диадема с прикрепена към нея торта. 

Не по-малко атрактивна бе и истинската торта, специално направена за повода. Сладкарското бижу бе на 4 етажа, покрито в червен фондан и бяла глазура между блатовете, направена така, сякаш се стича по тортата. 

Вместо свещички, оформящи числото 30, на върха стоеше първата буква от името на Джозефин - J, а красив букет от рози, които се стоят свежи 5 години и миришат прекрасно, правеха декора още по-магичен. 

Талантливата певица не пропусна да публикува поредица от снимки, с които събра хиляди лайкове и комплименти в социалните мрежи. 

"Благодаря на всички за красивите пожелания! Най-доброто предстои ...! " - написа Джозефин към изображенията. 

Гръцката звезда се завърна в Атина след близо едномесечна почивка на островите Миконос и Тинов. Красивата блондинка се отдаде на събиране на бронзов загар, разходки с яхти, вкусна храна и си почина подобаващо след като последните и два видеоклипа се превърнаха в топ хитовете на лято 2020 в южната ни съседка. 

Гърците си имат нова любимка! Джозефин бие конкуренцията с глас, визия и стилМагнетичната блондинка е същинска модна икона