Заедно ли са Благой Георгиев и Ивана Главчева? Това се запитаха мнозина, след като футболистът сподели, че харесва щерката на Ванко 1. От тогава до сега и двамата криеха връзката си, но постепенно започнаха да се издават с действията си в социалните мрежи.

Наскоро известната пловдивчанка сподели снимки в Instagram, с които даде повод на мнозина да мислят, че тя е на почивка именно с Джизъса.

Ивана Главчева се отбеляза от луксозен хотел на остров Тасос. На една от снимките си тя позира в басейна по черен бански от две части. „Честит рожден ден“, пише зад нея, с огромни балони в златисто.

 

Дъщерята на Ванко 1 е посрещнала 21-ия си рожден ден именно в нашата съседка, където по същото време е и Благой Георгиев.

Макар да не се е снимал с брюнетката, Джизъса сподели в профила си в социалната мрежа две свои снимки. Те са от същия хотел, в който си почива и Главчева.

В началото на юли бившият на Златка Райкова бе в Барселона. Предполага се, че с него е била и младата пловдивчанка, защото тогава двамата пак привлякоха вниманието със снимки оттам, макар и не общи, отбелязва tialoto.bg

Припомняме, че след като се върна от „Сървайвър“, Джизъса призна, че жена му Полина е поискала развод. Първоначално той я бавеше с решението, изтъквайки, че е зает. По-късно се подписа върху необходимите документи за делото.

Малко след еуфорията му около спечелването на формата за оцеляване, Благо обяви, че би искал следващото му гадже да бъде по-естествено. И хвърли бомбата, че харесва доста по-малката от него наследница на Ванко 1.