Джино Бианкалана и жената на сърцето му Кристиана Канева останаха без автомобил на гръцкия остров на милиардерите - Миконос. Това се случи през изминалата седмица, по време на поредната им за това лято почивка зад граница и се оказа неприятно изживяване на двойката, предвид това, че Джино все още движи с шина на крака.

Тъкмо излезнал от автомивката, мерцедесът на българина се развалил, но на бърза ръка бил поправен в сервиз за автомобили, близо до супермаркет от веригата Алфа Вита, споделят читатели на Trafficnews, станали свидетели на случката. 

Докато Бианкалана изчаквал монтьорите да свършат необходимата работа, неговата любима Кристиана попаднала на наши сънародници, работещи от дълги години на острова, с които "убила" времето със сладкодумни приказки. 

Този дребен проблем, обаче по никакъв начин на успя да помрачи почивката на двамата влюбени, които си подариха незабравими моменти на Цикладските острови. 

Те се отдадоха на куп удоволствия на Миконос и посетиха едни от най-известните места на гръцкия остров, сред които мястото на звездите - Nammos Restaurant и Nammos Village.

Най-специално за двойката ще остане посещението им на островът на Богородица Тинос, който се намира на 40 минути път с ферибот от Миконос.

Тинос има над 800 параклиса, а през 1960г. военната хунта в Гърция го обявява за свято място. Много гръцки православни поклонници идват в църквата „Панагия Евагелистрия” (Благовещение) в град Тинос.

Там Джино и Кристиана си казаха "да", далеч от излишния шум и медийното внимание. 

В Инстаграм страниците си двойката сподели няколко снимки от големия ден. На тях се вижда, че красивата Кристиана е избрала нежна дантелена рокля, обсипана във флорални мотиви, докато полата й се разкроява ефирно, стигайки до земята.

Джино, пък бе облечен в бяла риза и летен панталон.