Пловдив се готви за истинско светско събитие! То е част от съпътстващата програма на Италианския фестивал на красотата и прическата и ще се състои на датата на откриването на неговото 27-о издание - петък, 23 март вечерта в клуб "Мегами", съобщиха организаторите. Водещ на шоуто ще бъде Евгени Минчев. Миниконцерт ще изнесе и певицата Тони Димитрова.

Впечатляващият мултимедиен коафьорски спектакъл ще разкаже еволюцията на "революцията" във фризьорството у нас. В това спиращо дъха шоу се сливат минало, настояще и бъдеще, за да обединят една епоха в България - тази на красотата.

"Красотата, която заедно създавахме, създаваме и ще продължаваме да творим! Вижте метаморфозата на 4 красавици и четири бранда - "Alfaparf", "BES", "OWay" и "Sexy Hair".

В тематичното "Силвър парти" ще се влее и авангардът на стилистите у нас - Любен Николов, Венелин Кондаков, Ивайло Колев, Конда и др. Дрескодът е сребърен - от облеклото до бижутата, грима и прическите, обясниха организаторите.

За обща снимка на подиума ще се качат едни от най-известните имена в родния хайлайф, представители на бизнес елита и медиите. На изключително бляскавото събитие ще присъстват Николета Лозанова, която е била и лице на "Christian of Roma", плеймейтката Златка Димитрова, носителките на короната "Мис България" - Наталия Гуркова за 1998 г., Габриела Василева за 2012 г. и Габриела Кирова за 2016 г. Сред вип-гостите ще бъдат певиците Силвия Кацарова и Диана Дафова, светският коментатор Мариян Станков-Мон Дьо, журналистите Борис Ангелов и Антон Стефанов. 

Не пропускайте и кулминацията със звездното участие на Златка Димитрова и L’ANZA! Защото звезден талант ще блести в клуб "Мегами", призова Елена Кристиано. 2 3D-зрелището неусетно ще премине в реално случващото се на сцената шоу на стилистите от "L`anza". Екипът на бранда начело с българския фризьор Конда наживо ще изработят своите 4 варианта за визии на красавиците с изначално различна външност. Артистичен директор на шоуто е Маури.

"С този иновативен подход на визуализиране публиката може да наблюдава в рамките на кратък времеви интервал как едно и също момиче може да изглежда по 5 различни начина според критериите и посланията на различни творци стилисти", обясни собственикът на "Christian of Roma" Елена Кристиано. Поканени са всички партньори, сътрудници и приятели, с които през годините "Christian of Roma" е изграждала своя облик и продължава да развива дейността си, уточниха от компанията.