Дуа Липа направи първата си поява на червения килим на филмовия фестивал в Кан 2023 г., където присъства на премиерата на Omar La Fraise заедно с гаджето си, режисьора Ромен Гаврас. Двойката дебютира пред любопитните очи на всички фотографи и гости, демонстрирайки химията помежду си, докато се държаха за ръце и се гледаха влюбено в очите.

За случая изпълнителката на "Levitating" избра изтънчена черна рокля с едно голо рамо от Celine, която се отличаваше с цепка до бедрото, асиметрични презрамки, рамкиращи отворения гръб, и три диагонални леки отвора на гърдите и торса, събиращи се на дясното бедро.

Тя добави черни токчета с каишки, висящи диамантени обеци и подходяща гривна от Tiffany & Co. Косата й беше оформена на кок с дълъг бретон. Междувременно Гаврас носеше класически черен костюм с бяла риза и дълга черна вратовръзка. Имената на Липа и Гаврас бяха свързани за първи път през февруари, малко повече от година след раздялата на Дуа с дългогодишния й приятел Ануар Хадид. 

Говореше се, че певицата има кратки връзки с Тревър Ноа и рапъра Джак Харлоу, но режисьорът, който е най-известен с работата си по музикални видеоклипове, включително "Bad Girls" на M.I.A., изглежда е първият й сериозен романс. Преди връзката си с Дуа Липа, Гаврас ходеше с Рита Ора, припомнят от In Style. Освен на филмовия фестивал, изпълнителката на "Love Again" е в Кан и за представянето на новата си колекция Versace. Сътрудничеството между модния гигант и изпълнителката бе обявено по-рано този месец.

"Аз съм абсолютно развълнувана, че участвах в проектирането на дамската колекция La Vacanza за Versace с Донатела. Двете създадохме толкова силна връзка през годините и съм толкова благодарна за подкрепата, която получих от нея и целия екип от самото начало на моята кариера", написа Липа. "Тя много искаше да ми даде честта да участвам в дизайна на тази колекция и да пусна всичките си летни вдъхновения. Толкова съм горда с тази колекция и нямам търпение да дебютирам с нея в Кан."