Новата Instagram кралица на България е 18-годишната Кристалина Стефанова от град Варна. Това решение единодушно взеха Мегз и нейните ангели във втория сезон на продукцията InstaQueen, продуцент, на която е пловдивската дизайнерка. 

Грандиозният финал на бляскавото уеб риалити бе изпълнен с много вълнение и емоции. Победителката Кристалина Стефанова грабна победата след редица предизвикателства, нови уроци и лични разкрития. 

18-годишната девойка е професионална дрифт-състезателка и се отличи със своята борбеност и естествена красота. „Щастлива съм от победата, радвам се, че се даде шанс на едно коренно различно момиче от масовката, това е голямо постижение. В същото време съм и малко тъжна, тъй като форматът и хората, които бяха част от него, много ще ми липсват “, сподели след победата Кристалина.

 

Красивата дама добавя, че за нея InstaQueen не е само една корона, а сериозна отговорност. „Трябва да мотивираш хората, да им бъдеш пример за подражание. Да ги накараш да открият себе си в теб“, разкрива атрактивната победителка.

Вторият сезон на бляскавото риалити бе изпълнен с много лични истории. За много от момичетата форматът бе повратен момент в живота им. Те признават, че са създали истински приятелства и осъзнават, че са още по-силни след всички изпитания, с които са се справили. Мегз споделя своето възхищение от смелостта и силния характер на всяка една от тях. За водещата сезонът е бил брилянтен, изпълнен не само с красота, а и с много съдържание.