През изминалите дни богинята на нощния живот поднесе на своите гости поредната изключителна парти седмица. Заведението се превърна в Crystal Garden и се радваше на жестоко звездно присъствие.

 

Прекрасната, силната и вече г-жа Башур, Емилия постави началото в сряда.

Звездната Алисия беше следващият приятен подарък от Megami Club Plovdiv за гостите. Двете дами се представиха на високо ниво и показаха, че не случайно са сред ТОП певиците в България.

 

Галена беше специален гост на Богинята на нощния живот в петък, където я очакваше пълно с почитатели заведение. Уникална, мамаураган, парти звяр вилня в Megami Club Plovdiv само както тя може. Нейните хитове, начело с последния й дует с Цветелина Янева "Маракеш" гърмяха яко в заведението.

 

Гостуването на трите звезди беше част от тематичната Crystal Garden седмица в Богинята на нощния живот. Кулминацията на концепцията беше в събота.

Мечтана ще бъде предстоящата парти седмица в Megami Club Plovdiv.

В темата "Dream" ще се включат:

Първи е Галин. В сряда вечер най-актуалният поп фолк изпълнител ще направи супер парти в негов стил. Актуалният му проект “112“ завладя меломаните и зае водещо място в класациите през месец юли. Успехът на песента не стихва и към днешна дата прчето гърми из клубовете в цялата страна. На събитието входът ще е свободен за студенти.

Прекрасната Мария ще поеме парти щафетата от Галин и в четвъртък ще гостува в Megami Club Plovdiv. Изпълнителката на стотици хитове ще Ви очаква. Вход свободен за студенти.

Menil Velioski ще е международното присъствие в Богинята на нощния живот тази седмица. Той е певец от Република Македония и става известен в района на бивша Югославия, след като става финалист в шоуто „Неки Нови Клинци“, излъчено по телевизионните канали „Първа сръбска телевизия“ и „Телевизия ОБН“.

„Неки Нови Клинци“ е телевизионно предаване, в което млади певци на възраст под 16 години се конкурират помежду си, а победителят получава две песни от сръбския лейбъл „Гранд Прадакшън“. На 25 ноември 2016 г. Велиоски издава първия си сингъл „Права Любав“ („Истинска любов“). Видеоклипът надхвърли един милион показвания в YouTube . Следващите негови песни „Я Сам Йе Само Волео“ („Аз просто я обичах“), „Драма“ (дует с Теа Таирович) и „Твойе Име Мойе Презиме“ („Твоето име и моята фамилия“) също надхвърлят 1 000 000 гледания в Youtube. Не пропускайте гостуването му в Megami Club Plovdiv в петък вечер.

Финалът на "Dream" седмицата ще е в събота и ще бъде бляскав. Заповядайте да му се насладите!