Най- атрактивният клуб под тепетата - Bushido Club отваря врати тази вечер, с амбицията да стане емблема на нощния живот в Пловдив. 

Модерната дестинация e локализирана в парти комплекса „5 POINTS”, на бул. „Санкт Петербург“ 131. Мащабно откриване и серия от събития ще бележи отварянето на най-новия нощен клуб.

Съчетано с празнично настроение, то ще продължи цели три дни - 25, 26 и 27 април (четвъртък, петък и събота).

В името на дискотеката е закодиран неписания закон на самураите. Според него „всеки самурай би трябвало да бъде свръхчовек”, но „свръхчовекът, който разполага с огромна мощ и власт, не трябва да ги използва за лични облаги, а само в името и интереса на целия род”.

Bushido Club ще привлича жители и гости на града с един най-добрите клубни интериори, съвременен блясък и цветна феерия от светлинни и визуални ефекти. 

Любими фолк изпълнители, промоции, безупречно обслужване, балет, акробатика и пърформанс артисти ще забавляват всички любители на нощните приключения.

Откриващото парти на клуба (25.04) ще започне с гръцката машина за хитове Йоргос Ясемис. Певецът обещава една култова вечер за пловдивчани, които ще могат да се насладят и да се раздадат на макс под ритъма на най-завладяващите гръцки ритми.

В петък (26.04) обстановката ще бъде нажежена на макс с човека-глас Тони Стораро, а вечерта на Великден (27.04 - събота) е отредена за мега звездата Джена, която обещава ударна шоу програма с най-големите си хитове. 

Срещу вход от 5 лева за 5points.bg, вие може да се пуснете по музикалната вихрушка, която готвят и останалите два клуба в мегакомплекса - W Club и Onyx Club, разположени на ръка разстояние един от друг. 

За да бъде удобството пълно, посетителите ще могат да спрат автомобилите си на безплатен паркинг, а връхните дрехи да оставят в безплатен гардероб. 

В близките месеци, най-големият парти комплекс в България ще бъде допълнен с един от най- популярните ресторанти в града и огромна зала за ивенти „OLYMPIA”.