С приказно тържество със заря край басейн отбеляза рождения ден на своя син Филип пластичният хирург Ангел Енчев. Пищното тържество се проведе край Пловдив, където популярният доктор и брат му притежават имот.

Енчев публикува в социалните мрежи няколко снимки от празника, на които обаче не се вижда майката на детенцето Теди. 

Филип стана на 7 години, а дни преди рождения ден на детето стана ясно, че известните му родители официално се разделят. 

Д-р Енчев и Теди Велинова се разделиха след 8 годиниСемейството обяви новината в официално съобщение

"С Теди Велинова вече не живеем заедно. Ние нямаме брак, не сме се женили, затова и няма да има официален развод. Раздялата е факт, съвсем скоро се случи", сподели пред "България днес" пластичният хирург Ангел Енчев. Енчев споделя още, че няма да разкрива конкретни проблеми в брака им, но двамата ще се грижат заедно за децата им.

Той не е изтрил снимките с моделката от профила си, но Велинова е премахнала всички техни общи кадри от профила си. Самата Теди отказва да коментира раздялата, но според нейни близки Енчев е този, който е взел окончателното решения за край на връзката им. Двамата са заедно от 2011 година и имат две деца, малко по-късно хирургът предложи брак на Велинова в Рим, но до сватба така и не се стигна.