Пловдивчанката и Мис Академика 2010 Диляна Папаличева избра да отбележи 33-тия си рожден ден в компанията на съпруга си Симеон Папаличев. 

Двамата са отседнали в модерният Blu Bay Hotel, който се намира в Стария град на Созопол, в непосредствена близост до яхтеното пристанище.

През деня семейство Папаличеви разпускат и събират тен на плажа, а вечерите оставят за романтика, хубави моменти и разходки.

Сред любимите им места е Bamboo Beach - място, което носи в себе си уникална атмосфера, тематични партита и неустоими кулинарни изкушения. 

За своята визия на плажа рожденичката се спря на актуална за сезона плажна визия - цял бански в леопардов принт и лента за глава в същия десен. 

Диляна и Симеон са заедно от повече от 5 години, а годежът им се състоя през 2015 година. Те имат две деца - момченце и момиченце.

Двамата вдигнаха разкошно сватбено тържество, а кумове на младото семейство станаха известния дизайнера Стоян Радичев от Асеновград и съпругата му Мария Радичева.

Симеон Папаличев е собственик на хотел "Чифлика" и сватбена зала "Роял", а майка му Марияна Папаличева е собственичката на една от най- известните модни къщи в България - "Агресор".

Красивата Диляна каза ДА на Симеон Папаличев СНИМКИ и ВИДЕОРазкошното тържество се състоя в сватбена зала “Роял“ в Асеновград