26-годишната плеймейтка Дениз Хайрула, името, на която се свързваше със стоителния бос от Асеновград Стоян Стоянов, залитна по нова любов. 

Снимки в Инстаграм издадоха, че в момента нашенката се намира в Монте Карло, където е в компанията на италианския бизнесмен. 

За Монако тя замина заедно с още една родна плеймейтка - Ана-Мария Чернева, за да отбележат рождения ден на Никола Димола.

 

Мъжът е известен със страстта си към лъскавите автомобили и красивите жени. Дали той и Дениз са само приятели или между тях има нещо повече не е ясно, но от кадрите и клипчетата в мрежата ясно си личи, че именно Хайрула е била негова дама на частното парти по случай празника му. 

Интересното в случая е, че българката е публикувала единствено самостоятелни снимки в профила си за сметка на Никола Димола, който издаде, че са заедно и качи солиден брой фотоси. 

"С моя супер български модел", написа той. 

Бизнесменът отбеляза юбилея си в едно от най-тузарските заведения в Монте Карло, а Дениз Хайрула събра погледите с екстравагантен латексов тоалет в розово. 

Италианецът не за първи път е забелязван в компанията на знойни българки. На гости са му били още Нора Недкова, Мис България Радинела Чушева и други. 

Името на популярната плеймейтка Дениз Хайрула, пък до скоро се свързваше с това на Стоян Стоянов, който върти бизнес в сферата на строителството и я глезеше като истинска принцеса. 

Двамата отсядаха в един и същи хотел почти всеки ден и посещаваха популярен ресторант в Асеновград. Всяко едно идване на плеймейтката до там бе съпроводено от куп цветя за добре дошла, луксозни подаръци и скъпа храна. 

Последният жест, който бизнесменът направи за Хайрула бе лъскаво парти по случай рождения ден на брюнетката в Слънчев бряг.

Дениз Хайрула засечена в Асеновград с бивш мъж на фолк певицаПлеймейтката, известна като дамата с най-секси дупе, всекидневно получавала цветя и подаръци от строителния бос