Плеймейтката Дениз Хайрула има нов мъж в живота си. Тя върти любов не с кого да е, а с бившия мъж на фолк певицата Дебора, от която строителният бос има дете. 

От близо два месеца, бизнесменът и сексапилната брюнетка са почти неразделни, а читател на Trafficnews изпрати снимки, заснети преди няколко дни, на които се вижда, че навярно двамата са и доста влюбени.

Дениз, известна като дамата с най-секси дупе и Стоян, който върти бизнес в сферата на строителството, винаги отсядали в един и същи хотел и почти всеки ден посещавали популярен ресторант в Асеновград.

Преди време, бизнесменът често ходил там с бившата си жена, а след раздялата им последвал период, в който излизал сам на въпросното място.

Сега обаче нещата не изглеждат така, а според очевидци случващото се между Дениз и новия й мъж е доста сериозно, предвид изненадите, които плеймейтката получавала всекидневно.  

Всяко едно нейно идване в Асеновград било съпроводено от куп цветя за добре дошла, луксозни подаръци и скъпа храна. За да се чувстват добре и нищо да не им липсва, новата хайлайф двойка били обслужвани от целия персонал на ресторанта, включително готвачите. 

Строителният бос се оказал и голям романтик, тъй като за закуската на своята любима се грижел самият той. 
 
 
Неотдавна фолк певицата Дебора разкри и причината, поради която е взела решение да се раздели с бащата на детето си. Брюнетката разкри в социалните мрежи, че е била много нещастна и описа колко лошо се е държал той с нея, но как в крайна сметка двамата ще продължат да отглеждат сина си.
 
 
Съвсем наскоро, името на Дениз Хайрула, пък бе спрегнато с това на Мартин Карбовски, с когото се говореше, че имат любовна афера. Причина за слуховете стана снимка на журналиста, който публикува самият той в социалните мрежи, допълнена от закачлив надпис. Няколко дни по-късно Карбовски отрече слуховете, че има връзка с популярната плеймейтка. Оказа се, че те просто са попаднали в обща компания. Познавали се от 3 години, но не били гаджета.
 
 
Преди по-малко от седмица Дениз Хайрула се забърка и в друг скандал в телевизията на Слави Трифонов, тъй като е една от участничките в най-новия конкурс „Мис Левски-Г“.

В един от туровете, наречен "Писмо за раздяла", всяка една от моделките трябваше да напише писмо, с което зарязва половинката си или е зарязана. След като Дениз спечели призовото място, се оказа, че тя всъщност най-безпардонно изплагиатства текст на авторката Цветелина Цекова, писан за „Пощенска кутия за мръсни приказки“. Авторката Цекова сама алармира за грозната кражба. Хайрула се опита да замаже гафа с извинение във Фейсбук, но въпреки това журито реши да и отнеме дадените точки, предвид лъжата. 

Името на красавицата често се забъркваше и с това на Христо Сираков.