Дъщерята на фолк певицата Лияна - Дениз се залюби с футболист. Тийнейджърката, която само преди седмица навърши 18-години публикува снимка в мрежата, на която показва кое е момчето до нея. Той е присъствал на партито за рождения ден на Дениз, което се състоя в популярен в столицата турски ресторант. 

Щерката на певицата Лияна навърши пълнолетиеТържеството се 18-ия рожден ден на Дениз се състоя в турски ресторант в столицата

Става въпрос за Бедри Рюстемов, който скоро ще стане на 25 години. Той е футболист и играе за тима на “Локомотив - Горна Оряховица”. 

През 2014 г. се присъединява към италианския отбор Про Патира. През 2015 г. се мести в Испания, като се присъединява към Лейда Еспорито, а после за малко играе в Лозетензе. През септември 2016 г. той подписва с отбора Атлетико Сагунтино.

През 2017 година получава предложение да играе в Миньор Бобовдол, но отказва заради контузия. 

Бедри живее сам от 10-годишен, тъй като 4 години е развивал футболния си талант в Малта, след това е живял в Италия и Испания. Последната сериозна приятелка, за която футболистът е споделял пред медите е момиче, което живеело в Майорка, където двамата се запознали докато играел в Испания.

Сега по всичко личи, че талантливият футболист и наследничката на Лияна са повече от влюбени и не го крият от публичното пространство.