Дъщерята на фолк певицата Лияна навърши пълнолетие. Своя рожден ден тя отбеляза подобаващо, а популярната и майка се погрижи нищо да не и липсва в специалния ден. 

Голяма шоколадова торта, пищна украса, множество балони и подаръци бяха само част от изненадите на празника.

Лияна не пропусна да напише и дълго послание, с което поздрави дъщеря си в социалните мрежи. Към публикацията изпълнителката пусна и снимка, на която дълги два големи балона, оформящи числото 18 и е облечена с плътно прилепнала по нея розова рокля. 

"18 години Любов, 18 години- смисъл! 18 години борба! От 18 години съм истински жива! Честит рожден ден, дъщеричке моя Дениз! Рожбо моя, всичко е за Теб, заради Теб! Няма по- хубава музика за ушите ми, от смеха ти! Няма по- красива гледка от усмивката ти! Няма по- важно нещо за мен от ударите на сърцето ти.., още от онзи момент, в който ги чух за първи път! Знай и запомни.., че животът ми ти принадлежи, и всяка твоя усмивка ми подарява още години живот.. Бог да те благослови, детенце мое, за това се моля всеки ден и знам, и вярвам, че Бог има най- добрия план за Теб! Няма да ми стигнат редовете, за да изпиша Любовта си към Теб! Но, затова пък, докато аз съм на този свят тази Любов ще бъде само за Теб! Няма по- силна от майчината Любов и, ако можех да я материализирам щях да построя милиони вселени , в които както до сега , ръка, за ръка, да продължим пътешествието си до безкрай.. Обичам те, Денизче!".

Дениз не пропусна да напише коментар към поста, който гласи "Обичам те, мамо!". Тържеството се състоя в популярен в столицата турски ресторант, а рожденичката също впечатли всички свои гости с визията си. 

Тя заложи на рокля в нюд цвят и черна дантела, която съчета с професионален грим и екстравагантна прическа. Предвид крехката си възраст, младата дама често е обект на нападки. Много потребители не одобряват силния грим, хиалуронът и екстеншъните, на които Дениз почти всекидневно залага.