Родриго Алвес, който стана популярен като "Човешкия Кен", а след това се превърна в кукла "Барби" не спира с промените. През изминалия месец той претърпя операция за смяна на пола и вече носи името Джесика Алвес. 

Алвес казва, че мъжете вече се редят на опашка, за да вземат нейната „девственост“. 

37-годишният мъж направи сложната пластична интервенция през февруари в Тайланд и гордо показва резултатите в мрежата. Алвес е прекарал цели 6 часа на операционната маса.

“Чувствам се сякаш съм се родила отново на 37. Обожавам новата си вагина, малко е подута в момента, но е много сладка” - допълва Джесика. При тази изключително сложна процедура лекарите са използвали части от стомашната и перитонеална лигавица на Алвес, за да конструират новата вагина.

Наскоро тя сподели гола снимка на своите истории в Instagram с емотикони, покриващи нейната скромност. Зашеметяващата блондинка се щракна в съблазнително селфи пред огледалото, докато държи дългата си коса.

След като звездата завърши поредицата си от утвърждаващи пола операции, заяви, че сега "търси любов", а малко по-късно свали скандалното селфи.

"Свалих тази снимка, защото много мъже ми изпратиха съобщения и не знам как да се справя. Някои дори ми предлагат пари, за да вземат девствеността ми", каза Джесика. 

"Един мъж ми предложи 15 000 британски лири! Никога не бих продал тялото си, търся любов, а не пари." - допълва тя. 

Преди това Джесика заяви пред MailOnline, че е избягвала връзки с гей мъже, докато е била мъж и че се надява да загуби „девствеността си“ от някой „специален“ сега, след като се е превърнала в жена.

"Никога не съм имала връзка с гей мъж, защото мозъкът ми винаги е бил женски. Спомням си, когато пораснах, носех дрехите на майка си и танцувах из къщата и тогава бях щастлива. Въпросът е, че все още нямам никого на радара си. Искам този ден да бъде вълшебен и специален дори, така че ако трябва да го изчакам по-дълго, ще го направя, докато се появи правилният мъж за мен. " - каза тя. 

Човешкият Кен, който се превърна в Барби: Живях като гъсеница 36 годиниРодриго Алвес има над 70 пластични операции и вече се чувства като транссексуална жена

Въпреки че минаха само няколко седмици от операцията й, Джесика вече планира следващото си уголемяване на гърдите.

"Изминаха девет дни след операцията ми за смяна на пола и се чувствам чудесно, мога да пея, да танцувам, мога да правя всичко", каза тя във видео.

"Чувствам се много различно и днес е първият ден, в който всъщност ще изляза, ще отида във фризьорски салон, за да си измия косата. Толкова съм щастлив, че съм като нов човек. Вече мога да нося и много аутфити, които преди стояха в гардероба ми, защото пенисът ми пречеше."

Джесика добави: "При следващата операция ще ми бъде поставен гръден имплант. Ще имам гърди по-големи и пълни."

Дамата, която живее в Лондон, каза: „Изглежда, че съм се родила отново на 37 години. Обичам новата си вагина, тя е малко подута, но е много сладка. Вече мога да започна новия си живот като щастлива жена. След три месеца ще мога да я използвам сексуално. Новото ми влагалище определено ще ми даде увереност, за да бъда интимна с някого.“

Джесика започна хормонална терапия през септември 2019 г., преди да започне физически преход през януари 2020 г.

По-рано тя беше известна като човешката кукла Кен, но дълбоко в себе си беше "нещастна".

Тя каза: „Не просто станах транссексуална, а се родих транссексуална."