Човешкият Кен стана се подложи на поредна трансформация и вече е... кукла Барби. Родриго Алвес, който има множество пластични операции зад гърба си официално обяви, че се чувства като транссексуална жена. 

"Живях като гъсеница 36 години, сега съм пеперуда и съм готов да летя!" - споделя Роди. 

Въпростният господин/жа е похарчил огромната сума от 529 759 долара за поредица от козметични подобрения през изминалите години. 

Той си спечели прякора човешката кукла Кен, но вече няма и помен от предишния му образ. В момента той изцяло се е превъплатил в образа на жена, като е изтрил всичките си стари снимки. 

Откакто е с новата си визия, в профила му има само около 15 кадъра и няколко видеоклипа. 

"Потвърдено! Трябваше ми много смелост да се изявя като транссексуална жена и не бих могъл да го направя без любовта и подкрепата на моето невероятно семейство и приятели. Благодаря ви на всички! В последните 8 години от живота ми бях човешката кукла Кен, но всъщност исках да бъда Barbie" - пише той в своя откровена публикация. 

Инжекции с хормони са осигурили закръгления ханш. Дългата руса коса се е получила с екстеншъни. Сутиенът е с чашки D. Изкуствени мигли допълват ефекта.

Догодина Роди ще завърши преобразяването си и с операции - на половите органи, лицето и бюста.

Пристрастяването към пластичната хирургия започва на 17-годишна възраст, когато си намалява бюста. Следва корекция на носа на 19 години. Оттогава е претърпял повече от 70 операции.

С юбилейна 60-та пластична операция се похвали човешката кукла КенРодриго Алвес се прости с 4 ребра