Ниските температури в България все повече ни карат да си спомняме за отминалите летни дни и часовете прекарани на плажа. И докато голяма част от българите осъзнават, че ще трябва да почакат още няколко месеца, докато стане време за море, то популярните личности у нас вече стегнаха куфарите и се отправиха към тропиците, за да посъберат бронзов загар и доза настроение. 

В минал материал на Trafficnews вече ви показахме една част от известните дами, които си подариха незабравима ваканция, а най-посещаваните дестинации по време на пандемията се оказаха Малдивите и Дубай. 

Популярни българки окупираха екзотичните острови, Малдивите с най-голям интересСлънчеви дестинации предлагат ваканция в един нормален свят без коронавирус

Към списъка вече несъмнено добавяме и Танзания или по-контретно остров Занзибар, който също се оказва перфектно място, на което да избягаме от коронавируса. И ако досега тази мечта е ставала реалност за два самолета българи годишно, то вече интересът им е напълнил повече, а до края на март се очертават засега поне 10 чартъра. Танзания е сред малко засегнатите от коронавируса и не се изисква PCR тест за влизане в страната. Температура на въздуха е 30 градиса, а на водата - 27... звучи добре, нали?

Първи на остров Занзибар заминаха новата светска двойка у нас - коафоьрът Венелин Кондаков и неговата любима - певицата с гръцки произход Христина Григориаду, вече е позната у нас под псевдонима Ina Gallardo. 

Двамата се отдадоха на романтични мигове и пълен релакс, но и не пропуснаха да се запознаят с малчугани от местното население, както и да се позабавляват заедно с атрактивните животни, които обитават острова. Гигантски костенурки, маймуни и морски звезди са само част от новите приятели на Венелин и Христина. 

Атрактивната брюнетка не пропусна да сподели горещи снимки в социалните мрежи, а потребители отбелязаха, че заедно с нейния любим са страхотна двойка.

Биляна Йотовска и съпругът й - шампионът по културизъм Димитър Димитров също избраха остров Занзибар. Изкусителната моделка става все по-съблазнителна, но за съжаление на мъжката половина нейният любим не я изпуска от поглед дори за миг.

Биляна не спира да държи своите последователи в Instagram в течение с всичките си приключения. Популярната фитнес двойка посетиха Каменния град. “Вчера посетихме Каменния град, известен с английското си име Stone town. Намира се в старата част на остров Занзибар, Танзания. Тук е и родната къща на Фреди Меркюри. От 2000-та година градът е част от списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО!” - написа брюнетката.



По време на почивката културистът Митко Димитров отбеляза и своя 47-ия си рожден ден. През изминалата година двамата отпразнуваха цели 17 години заедно, а дъщеричката им Никол стана на 10 години.

Родната красавица не пропусна да се разходи и из пазара в Занзибар и подобно на Ina Gallardo сe щракна с няколко местни дечица на плажа.

Oще една популярна бг двойка също се отправи към островите, на които е вечно лято. Подобно на много други българи, бизнесменът Петко Димитров и съпругата му Яна Димитрова избраха Малдивите.

Там бе и мястото, на което хубавицата посрещна 31-ия си рожден ден, а своите последователи зарадва с горещи кадри, на които позира по бански костюм и изглежда по секси отвсякога. 

Към Рая на Земята - Малдиви отлетя и новата носителка на титлата "Мис Плеймейт" Ева Славова. Знойната дама се е отдала на слънчеви бани и фотосесии в тюркоазените води на острова. 

31-гoдишнaтa плеймейтка, която e мaйĸa нa 9-гoдишнo дeтe e paзвeдeнa и бeз мъж, paдвa окото на последователите си в мрежата, позирайки пред камерата с изpязaн чepeн бaнcĸи. Днес тя запълни времето си и с разходка с яхта, а личен фризьор се грижи за прическата и по време на пътешествието във водата. Няколко дни преди да замине на почивката, Ева направи и промяна във визията си и от блондинка се превърна в брюнетка.

Дали е случайност или не... на същата дестинация се намира и организаторът на конкурса Любен Дилов-син. Той е избрал Малдиви, за да се гмурка, което е сред хобитата му. Дали обаче двамата са заедно не става ясно. 

На Малдивите, заедно със своя любим Любомир Симеонов, известен като Любо Чука, е и пловдивската дизайнерка Димка Шаламанова. И този път дамата, която заслужено грабна титлата "Бизнес дама на 2020 година" в категория "Дизайнери", впечатли последователите си в мрежата с перфектен стайлинг и тяло, на което много представителки на нежния пол могат да завидят. 

И в този материал няма да пропуснем любимия Дубай. Именно на тази дестинация за своята ваканция се спря моделът и певица Биляна Лазарова - Биляниш.

Блондинката, която наскоро стана и майка, “избяга“ на топло, за да се се впусне в едно зареждащо приключение, изпълнено с екзотика и много слънце. Със секси визия от плажа, сафари от пустинята или пък със зашеметяващ стайлинг, Биляниш ден след ден трупа лайкове в Инстаграм. 

Припомняме, че преди по-малко от месец тя обяви, че оставя стила музика, в който се изявяваше до момента - рапа и се присъединява към фолк гилдията. В петък бе премиерата и на дебютната и песен в този жанр. 

Певицата Биляниш: Минах към чалгата, защото в другото няма хлябПреди дни Биляна Лазарова обяви, че вече е част от музикална компания Пайнер

Арабските емирства избра и пловдивската дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз. Престоят и в Дубай започна със снимка само по бански в един от най-известните хотели там - Address Sky View.

Следващият кадър, който тя публикува в профила си, бе с официална червена рокля. "И точно така работи животът - колкото повече даваш на себе си - толкова повече ти връща той обратно." - написа Каканашева, позирайки върху атрактивна люлка от цветя. 

Последваха обиколки по най-популярните плажове и заведения в емирството. Дизайнерката се юрна по купони заедно с пловдивската сексбомба Драгана Спасовска, която от години живее в Дубай, а нощният живот и забавленията не са и чужди. 

Шампанско "Дом Периньон" и специалитети, приготвени специално за двете дами от Нусрет Гьокче, известен като Бея на солта, бяха само малко част от глезотийте, на които се отдадоха Мегз и Драгана.

Племенницата на фолк звездата Галена, която тръгна по нейните стъпки, пък избра да се отправи към слънчева Испания. Талантливото момиче сподели куп кадри със своите последователи от Валенсия, където успя да разгледа много забележителности, но намери време и за плаж.

Многобройни лайкове затрупаха Доника, която съвсем скоро завръща от своятапочивка и започва усилена подготовка по новите си песни.

В Испания, заедно със съпруга си Симоне Колио, е и българската атлетка Ивет Лалова. Тя калява тялото си сред красивите гледки на екзотичните острови на Атлантическия океан.

Нейната първа спирка бе Тенерифе, а в момента е на Канарските острови. Именно от там Лалова сподели кратко видео, с което зарадва феновете си в социалната мрежа.

На кадрите тя тича към хоризонта по бял изрязан бански в две части, разкриващ нейната завидна и атлетична фигура.

Моделът Теди Бургазлиева също шерна горещи фотоси, но не от своята екскурзия, а от мястото, на което живее и е мечта за много хора по света. Тя и съпругът ѝ Симеон сбъднаха американската си мечта и заживяха в квартала на богатите “Ориндж Каунти”. Жилището им се намира в близост до брега на океана в луксозен комплекс с палми и прекрасна панорама.



Там те са заедно с децата си Раян и Ема. Повече от десет години Бургазлиева не е гледала телевизия, а съсредоточава усилия в медитация, йога и самоусъвършенстване.