От няколко месеца холивудският прелъстител Брад Пит има нова любов. Никол Потуралски, 27-годишен модел, открадна сърцето му. Двамата прекараха известно време във Франция, в замъка, където известният актьор се ожени за Анджелина Джоли.

Статиите във вестниците за гнева на Анджелина не могат да притеснят Брад, тъй като, както съобщава списание "Mirror", той е лудо влюбен.

Брад Пит има нова любов и той е толкова щастлив, че дори не обръща внимание на възможността Анджелина да се опита да затрудни следващото и последно изслушване за попечителство над децата. Според чужди медии Брад е толкова щастлив, че дори ще се опита да направи отношенията си с бившата си съпруга приятелски и няма да бъде част от потенциалните конфликти, които могат да възникнат между Никол и Анджелина.

"Брад не е изненадан, че всички говорят за новата му връзка. На този етап от живота си той е просто щастлив, че е намерил някой, който го обича и го е грижа за него" - каза източник, близък до Брад.

Що се отнася до конфликта между Никол и Анджелина, всичко започна като провокация от феновете на Анджелина под една от снимките на Никол в „Инстаграм“.  На въпросът: Защо вие и Брад мразите Анджелина? Никол просто отговори: Не мразя никого.

Тъй като не иска историята да се задълбочава, Брад се опитва по всякакъв начин да игнорира провокациите и да подобри отношенията си с Анджелина, защото иска да се наслаждава безпрепятствено на любовта.

Къде Брад Пит срещна новото си гадже Никол Потуралски?56-годишният холивудски актьор бил хипнотизиран от поразителната 27-годишна брюнетка, веднага след като я зърнал