Брад Пит се е срещнал със зашеметяващата си нова приятелка Никол Потуралски в луксозен берлински ресторант през август 2019 г. 56-годишният холивудски актьор бил хипнотизиран от поразителната 27-годишна брюнетка, веднага след като я зърнал.

Двойният носител на "Оскар" Пит се запознава с приятеля си Борхард, който е и собственик на пищния ресторант Роланд Мери, през 2009 г., когато снима на място в Германия за филма на Куентин Тарантино "Безславни копелета".

През август миналата година той посетил ресторанта в центъра на града, докато промотира най-новия си филм за Тарантино "Имало едно време в Холивуд", с легендарния режисьор и съ-звезди Леонардо Ди Каприо и Марго Роби.
 
И точно в онази нощ, през август миналата година, той срещнал Никол, която има стряскаща прилика с бившата му съпруга Анджелина Джоли, и се влюбил.
 
 
Няколко седмици по-късно, моделката била в Ел Ей за фотосесия и се срещнала с Брад. По-късно папараци ги хванаха заедно на концерт на Kanye West през ноември 2019 г.
 


В момента Брад Пит и Никол Потуралски са влюбени до уши и са на почивка в луксозния му Шато Миравал на стойност 50 милиона паунда, разположен в южната част на Франция.