Боян Арсов, който получи "Икар" за главна мъжка роля като Сехизмундо в "Животът е сън" на Педро Калдерон де ла Барка, не спира с изненадите.

Пред TrafficNews артистът сподели, че ще продължава с независимите проекти и се надява на същия успех, а защо не и по-голям от този на представленията "Животът е сън" и "Кралят елен".

Боян не си се представя в друга светлина. Казва, че за него актьорството е нещо, с което се занимава от съзнателните си години досега.

"Като малки с децата от улицата правихме представления зад блока. Шиехме си сами костюмите, правихме си сами декорите, имахме и песни, сценарии с музика. И това беше събитието на лятото в квартала. Освен, че играех в представленията, аз бях организатор и режисьор", спомня си с усмивка той.

Приет от първия път в НАТФИЗ, амбициозният младеж завърша в класа на проф. Снежина Танковска. Две години след завършването си - вече държи престижната награда "Икар".

Всеки, който иска, може да види представянето на Боян Арсов в спектакъла "Животът е сън" на 18-и май от 18:30 в Театър Азарян.