И този 14 февруари бе отбелязан подобаващо от влюбени двойки, които не скриха любовта си и не пропуснаха да си разменят романтични подаръци по случай празника Свети Валентин.

Едни избраха уютната домашна обстановка, други се отправиха празнуваха в ресторанти и клубове, а трети излетяха на топло, далеч от границите на България.

И на този Свети Валентин голяма част от мъжката половина показаха колко са сръчни и изобретателни и успяха да изненадат половинките си с приказно-романтични изненади.

Задължителна част от празника на влюбените естествено бяха цветята, а притежателките им с гордост споделяха снимки в личните с профили, на които показваха получените букети – кой от кой по-красив.

Започваме с пловдивчанката с ангелски черти – модният фотограф Мануела Стаменова. И за този празник тя потъна в море от любов  и получи прекрасна изненада от своята половинка. Балони, приличащи на стъклени топки и пълни със зелен брокат (любимият цвят на Мануела) я очакваха вкъщи и в личния й автомобил. Изненадата бе гарнирана с аленочервени рози – запазена марка на съпруга й Костадин.

Една след друга се редят и романтичните изненади за секси блондинката  Джулиана Гани. Отговорен естествено е нейният любим Илиян Найденов, който откакто открадна сърцето и не спира да доказва любовта си към нея. След неочакваното предложениеза брак във Виена, за празника на влюбените фитнес инструкторът изненада Джулката с огромно сърце от балони, което бе поставено върху мерцедеса й, заедно с кошничка, в която обаче тя така и не показа какво е имало.

Изключителна изобретателност показа и Александър Багаров – Италианеца. Той обсипа приятелката си Дияна Вутова с голяма доза романтика и украси жилището им с хиляди свещи и листенца от рози.

Сред пловдивчанките, които се похвалиха с красиви букети бяха още:

Моделът Стиляна Иванова, която получи бутикови рози в кутия във формата на сърце и шоколадови бонбони от гаджето си Араик Месропян.

Певицата и собственичка на верига парфюмерии Цветина Цветкова също бе изненадана с огромен букет от червени рози. Точно на 14 февруари факт стана и най-новата песен на талантливата пловдивчанка, която носи заглавието „Боли” и вече се радва на завиден успех.

Футболистът Валентин Добревски също направи невероятна изненада на своята половинка Мария Маринова. Букети и сладки изкушения очакваха пловдивчанката още в първите минути на Свети Валентин. Вечерта те празнуваха в известно пловдивско заведение. 

Двамата са заедно от 5 месеца, но вече делят общо жилище. Мария и Валентин имат 8 години разлика, но се разбират прекрасно и правят абсолютно всичко заедно. 

Невероятен букет от жълти и червени рози получи и Виктория Иванова, която е създателка на модния бранд „Vanilia Atelier”.

Дъщерята на известния пловдивски стоматолог Дани Якуб – Габриела, пък се тагна от Истанбул, а като подаръкът и за празника бе голям букет черни рози, кутия бонбони и скъпа козметика.

MMA звездата Сюрен Борисов също не пропусна да зарадва своята половинка Лилиана за Свети Валентин. Чаровната моделка се щракна с красив букет с червени рози и картичка с романтично послание. Съвсем скоро двамата ще станат родители за първи път.

Модната диктаторка Таня Теттаманти и съпругът й Маттиа празнуваха Деня на любовта в изискания ресторант на хотела Badrutt's Palace Hotel в швейцарския град Санкт Мориц .

Традиционно Васил Гавраилов, Радослав Куцев , Георги Петров  и половинките им се отправиха към топлите дестинации за 14 февруари.

Този път те посетиха екзотичния остров Мавриций, а специално за деня на любовта се премениха в тематични фланелки.

Същата дестинация посети и звездата от "Биг Брадър" 3 и бивша репортерка на "Папараци" - Лили Ангелова. Красивата пловдивчанка се отдаде на пълен релакс и сподели куп снимки от незабравимата почивка, демонстрирайки чудесна фигура след като преди по-малко от година се сдоби със син. 

Дъщерята на началника на пловдивският сектор БОП Ивелина Стоянова, пък избра да почива в зимния курорт Банско, където бе в компанията на съпруга си и приятели.

Една от най-красивите пазарджиклийки Лилиан Бояджийска бе изненадана по изключително сладък начин от дългогодишния си приятел Ивайло Иванов, който е собственик на известен клуб в Пазарджик. Рано сутринта тя намери в леглото си бяло котенце, поставено грижливо в легълце във формата на сърце, а всичко около него бе украсено от бели и бебешко-розови балони.

Няма как към материала да не добавим и други известни имена от българския хайлайф.

Футболиста Благой Георгиев за пореден път разтуптя сърцето на голямата си любов Златка Райкова. Джизъса я зарадва с голям букет от червени рози, а по-късно се развихри в кухнята. „Обичам тебе и всичко, което ни предстои” – написа блондинката в личния си профил.

С куп цветя и романтична украса се похвали и съпругата на Християн Гущеров – Светлана, която се очаква всеки момент да го дари с първата им рожба.

В море от рози потъна и изпълнителката от музикална компания Пайнер – Цветелина Янева.