Последната седмица на месец юни ще бъде белязана със запомнящи се партита, много добро настроение и куп усмивки. Сцена за това ще стане едно от най-посещаваните заведения под тепетата – W Club.

За доброто настроение на всички посетители тази седмица ще се погрижат едни от най-големите имена на България и света, които ще дадат старта на голямото лятно избухване и тръпнат в очакване да се срещнат отново с най-верните си почитатели от Пловдив.

Още утре вечер много хип-хоп очаква пловдивчани на тематичното парти „Back to Black”. Точно в 22:00 часа започва големия купон, затова пригответе любимите си летни попълнения от гардероба и бъдете готови за ударна доза готина музика с уникалния рап изпълнител Димчо.

Изпълнителят ще зарадва феновете си с  най-новите попълнения в репертоара си: „Паля”, съвместно с  VessoU,  „Сърце&Душа”, „KOJI” и така набралото популярност парче „GOOOL”, което е в дует с рапъра YOUNG BB YOUNG.

Няма да липсват и изпълнения на най-големите хитове на рап звездата, сред които „Мърдай”, „Златните момчета”, „Body”, “Малките авери” и „Тайната”. Сред най-известните му парчета са още  „Баш майсторска“ съвместно с Били Хлапето, както и другият му голям хит „Big Meech“ с бургаския рапър F.О.

Талантливият музикант неведнъж е избухвал в клуба, и всеки път партито става все по-горещо. За покачване на адреналина ще се погрижат и уникалните W LADIES, които ще нажежат страстите в заведението, а за парчетата ще отговаря DJGanxOfficial.

Няколко дни по късно, в петък вечер, в града на седемте тепета пристигат талантливите изпълнители Павел и Венци Венц, които ще пренесат всички пловдивчани далеч от града – в горещата Хавана. Това е и заглавието на най-новото им парче на дуото , което превзе музикалните класации и се превърна в един от хитовете, които ще бележат лято 2018.

Специално за всички посетители на заведението, Павел и Венци Венц  ще избухнат с големите си хитове “Fake profile”, „Момичето от квартала”, „Единствената”, „Любов”, „Само по татуси”, „Герои” и всичко това ще бъде допълнено от уникална хореография.

Само ден след тях, на 30 май, в България пристига незабравимия и уникален диджей Таркан, който ще посрещне джулай морнинг заедно с най-големите си фенове от Пловдив. Той е любимец на хора от цял свят, а с честите си гостувания в W Club, успя да се превърне в любимец и на пловдивчани. Изпълнителят е подготвил уникално парти от световна величина.

Зареждаща музика и бийтове, които се разбиват като вълна в сутрешните лъчи на изгряващото слънце – на 30 юни изисканата атмосфера на W Club и така чакания изгрев ще се слеят в едно цяло. Партито, с което пловдивчани ще отбележат Джулай Морнинг ще започне точно в 22 часа и ще продължи до утрото на 1 юли с взривяващата музикална селекция на диджей Тарйаб, който ще изпълни клуба с кристален звук и безгрижно лятно настроение.

Ослепителният сексапил на W LADIES, пък ще трепти под енергизиращата музика през цялата нощ.

Вижте и снимки от изминалия петък, когато на сцената на W Club се качи най-обичаният рап изпълнител на България – Криско: