Благой Георгиев и Златна не спират на показват любовта си. Преди да обявят официално, че чакат дете, те се криеха от медийното пространство, а сега не могат да се спрат и затрупват последователите си със снимки всеки ден. 

На последната от тях те позират в басейн и са с гръб към фотографа. Пред тях се открива прекрасна гледка, а романтиката е налице. 

"Моят свят" е посланието, което носи кадърът. 

Вчера Благой Георгиев, пък сподели тяхна обща снимка, заснета в автомобил, към която написа: "Мациииии! Обичам те!!!". Златка на бърза ръка отговори в коментар: "И аз любовче". 

През месец юли, двойкатa се бе изселила в съседна Гърция, където се радваше на лукс, жарко слънце и куп глезотий за бременната Златка. По всички личи, че Джийзъса е съсредоточил цялото си внимание върху половинката си, като задоволява всяка нейна претенция. 

Тя, пък от своя страна, показва перфектни форми на плажа и без притеснения позира с наедрялото си коремче, облечена в бански костюми и й се получава доста добре. Бившата блондинка дори застана пред обектива, за да позира с тоалетите от новата колекция на собствения си моден бранд - Bless by Zlatka Raykova.