Бившата психоложка на националите, която стана обект на нападки от страна на Николета Лозанова преди дни, започва работи при Слави. 

Лилия Стефанова ще получи рубрика във “Вечерното шоу на Слави Трифонов”, а това стана ясно след нейно гостуване при шоумена. 

Пловдивчанката ще коментира ежедневни теми в предаването на водещия, а той Слави не пропусна да отправикомплимент към блондинката, като й каза, че е изключително красива за психоложка. 

Не бе подмината и темата, свързана със скандала с Ни Ло, която сподели снимка на психоложката и нейната колежка Кети Вандова и към нея добави хаштаг #SOS и текст "Спортните психолози на българския футболен тим". Плеймейтката изказа и своето възмущение, относно работното облекло, с което Лилия и Кети ходят на работа. 

Николета започна открита война с психоложка на ЛокомотивЛилия Стефанова отвърна на удара

“Тя беше много заангажирана с националния отбор и с някои от футболистите заедно си гледат децата” - шеговито заяви Слави Трифонов. 

Лилия Стефанова влезна и в ролята на психоложка на Слави, давайки му някои ценни съвети. Според нея, ако човек си повтаря колко е успешен и вярва в любовта, рано или късно успехът ще дойде. Тя разкри още, че се занимава с клинична психология и има богат опит с всякакви поведенчески изменения.

Бившата психоложка на националите: Помагах им за по-добро самочувствие"Футболистите казаха, че искат психолог", заяви Лилия Стефанова