На брега на Средиземно море, под връх Ла конча, се намира един от най-предпочитаните испански курорти на звездите - Марбея. Някогашното малко селище, наброяващо едва 900 жители, днес е любимо място за отдих на известните личности и заможните туристи, търсещи отдих сред луксозна обстановка.

Именно там бившата половинка на Валери Божинов - Биляна Дол, отпразнува 44-ия си рожден ден през уикенда. Точно преди 2 седмици тя използва официалната си Инстаграм страница, за да обяви раздялата си с футболиста, сега отново в социалната мрежа, сръбската красавица сподели няколко горещи кадъра, с които отбеляза личния си празник.

По всичко личи, че Дол е решена да не рони сълзи над разбитото си сърце, а вместо това предпочита да се отдаде на летни емоции, оставяйки Божинов в миналото. Брюнетката е готова за нов етап в живота си, нещо, което намеква в картинката, която сподели в профила си.

"Най-хубавото на рождените дни е, че всяка година те идват с по-добра версия на мен самата. Обичам да съм себе си!", гласи посланието на изображението.

Биляна наистина не крие топлите чувства към своето "Аз", споделяйки фотоси, на които позира в изрязан черен бански от 2 части, който е комбинирала с червен плажен халат на бели мотиви. На другите кадри тя се наслаждава на топлите води на джакузи или хваща тен на шезлонг.

Интересен факт е, че Валери не пропусна да честити рождения ден на доскорошната си любима, като сподели в Инстаграм нейна снимка, под формата на стори. На нея той написа на сръбски "Честит рожден ден, Кети" и я отбеляза. Загадка остава дали "Кети" е начинът, по който футболиста се е обръщал към нея, по време на връзката им, или просто е сбъркал как се пише "Kitty" - английската дума за "коте". Но предвид в каква сензация се превърнаха думите му "малко коте" преди време, възможно е да е искал да напише точно това, пише Дир.бг.

Сръбкинята отправи своеобразен отговор на публикацията му, пускайки снимка на актьора Киану Рийвс, който казва "Кажи своята истина", а под него сложи надпис "Публикувам (пожеланията) само на онези, които стоят до мен. Някои може да го наричат егоизъм, но аз му казвам самочувствие".

Николета Лозанова също отправи пожеланията си към рожденичката, на които Дол, очевидно останала с топли чувства към нея, отговори с думите "Благодаря ти, красавице".

Първия ден от новата 44 глава в живота си Биляна започна с цитат на Коко Шанел - "Можеш да бъдеш великолепна на 30 години, очарователна на 40 години и неустоима до края на живота си", написа тя до свой кадър.