Певицата, модел и една от звездните абитуриентки на 2019 година - Биляна Лазарова, по-известна като Биляниш, застана пред обектива гола и... бременна. 

19-годишната красавица сподели със своите последователи провокативна фотосесия, с която разкри, че ще стане майка това лято или по-точно през месец юни. 

Кадърът върви с надпис „Loading… June 2020” и събра близо 20 000 лайка от последователи. Биляна обяви още, че първородната й рожба ще бъде от мъжки пол.  

Припомняме, че Биляниш за първи път показа бременно коремче и разкри, че ще става майка в началото на февруари. Благата вест тя съобщи от слънчева Доминиката, където бе заедно с бащата на бъдещото си дете - Ачо. 

Певицата каза „да” и сложи годежен пръстен на ръката си през ноември 2019 година.  „Диамантите са вечни, както и нашата връзка” – гласеше посланието й в инстаграм. Мъжът на сърцето й е висшист с диплома от УНСС, запален е по спорта и двамата с Биляна често пътуват на различни дестинации.

Лазарова завърши частно училище със специалност английски и испански език и бе една от най-обсъжданите абитуриентки на 2019 година. Сега се е ориентирала към психологията, психиатрията и неврохирургията.

Изненада! Биляна Лазарова показа наедряло коремчеПевицата и модел разкри, че ще става майка за първи път