Певицата, модел и една от звездните абитуриентки на 2019 година - Биляна Лазарова, по-известна като Биляниш, изненада своите последватели с щастлива новина. 

Преди броени минути, чрез снимка в Инстаграм профила си, тя разкри, че ще става майка за първи път. Благата вест тя съобщи от слънчева Доминиката, където е заедно с бащата на бъдещото си дете - Ачо. 

Влюбената двойка позира на фона на екзотична зеленина, а Биляна не крие наедрялото си коремче. От фотоса става ясно още, че бъдещите родители очакват момченце, а лайковете се трупат с всяка минута, като до момента са над 7 хиляди. 

Припомняме, че Биляниш каза "да" и сложи годежен пръстен на ръката си през месец ноември 2019 година.  "Диамантите са вечни, както и нашата връзка" - гласеше посланието й в Инстаграм. Мъжът на сърцето й е висшист с диплома от УНСС, запален е по спорта и двамата с Биляна често пътуват на различни дестинации. 

Биляна Лазарова завърши частно училище със специалност английски и испански език. Сега се е ориентирала към психологията, психиатрията и неврохирургията.

Ачо и Биляна има два домашни любимеца - куче и дива котка, а 2020 ще бъде годината, която ще им донесе най-голямото щастие в живота. 

Биляна Лазарова каза "ДА", похвали се с голям диамантМъжът на сърцето и е висшист с диплома от УНСС и двамата често пътуват на различни дестинации