Певицата и модел Биляна Лазарова, по-известна като Биляниш, разкри пола на своята рожба със стилно златно парти. През този месец, 19-годишната красавица ще стане майка на... момченце!

С луксозна украса, стотици златни балони и мечета Биляна посрещна близки свои приятели в популярно столично заведение и не случайно избра датата 1-ви юни - Денят на детето. На събитието, певицата сподели със своите последователи и още една подробност, касаеща името на бъдещия й син. То ще започва с буквичката А, като до момента красавицата единствено е разкрила, че ще спази традициите и ще заложи на красиво, типично българско име.

Предвид крехката си възраст, Биляниш изглежда повече от добре в 9-тия месец от своята бременност. Тя се грижи за своето хранене и използва качествена козметика, за да се предпази от нежелани последици, с които се сблъскват повечето майки. 

19-годишната моделка не е качила много килограми и това става ясно, след като на днешното парти Биляна избра да облече плътно прилепнала по нея копринена рокля в цвят шампанско. 

Припомняме, че през месец април певицата публикува и своя професионална фотосесия, на която позира гола и бременна, а кадрите вървят с надпис „Loading… June 2020” като събраха близо 20 000 лайка от последователи. 

Биляна Лазарова застана пред обектива гола и бременнаПевицата и инфлуенсърка засне провокативна фотосесия