Популярната изпълнителка и модел Биляна Лазарова-Биляниш завари новия си автомобил, марка Ауди, с... поставена скоба. Това става ясно от снимка на стори, която самата тя сподели с последователите си в Инстаграм. 

От публикацията и става ясно, че тя е слезнала за има-няма 10 минути от автомобила си, за да вземе кафе на приятелка, но за жалост това се оказало достатъчно време общинските служители да сложат металното съоръжение на една от гумите на колата. 

Младата инфлуенсърка и майка обаче приема ситуацията с усмивка на уста и час по скоро разреши проблема. 

Припомняме, че само преди няколко месеца 19-годишната Биляна Лазарова стана майка на момченце, което носи името на баща си Ангел. За съжаление родителите се разделиха малко след раждането, а причината според близки до двойката е намесата на трети човек в живота на вече бившия годеник на Биляна. 

Наскоро, в Инстаграм блондинката с разочарование сподели в последователите си, че бащата на детето и не полага никакви грижи за него и не го вижда. Тя каза още, че предпочитита да бъде сама, отколкото зле придружена. Според Биляна бившият и обича повече личния си живот и не е готов за семейство на този етап. 

В грижите за бебока и помага нейното семейство, които са неотлъчно до нея. Към днешна дата, малкият принц се радва на голямо внимание, разходки сред природата и събира погледи с baby стайлинг по последен писък на модата.

Популярна БГ двойка стигна до раздяла! Носят се слухове за трети човекБиляна Лазарова сложи край на взаимоотношенията с бащата на детето си Ангел