Биляна Дол си изрисува сърце на крака в знак на любовта й към Валери Божинов. Брюнетката си направи татуировката на крака за Валери, с когото са заедно вече повече от три години. Според запознати Николета Лозанова я е убедила за татуса.

"Валери е луд по Биляна! Готов е на всичко за нея - дори се изживява като нейн шофьор, за да я разкарва из цяла София. Той още помни, че тя го последва в Швейцария, Китай, Хърватска и Враца, така че иска да покаже, че и той вече е сериозен мъж", коментират близки до популярната двойка.

Двамата са се запознали преди близо четири години в ресторант в Белград, когато Божинов беше част от сръбския футболен отбор "Партизан". Тогава сръбкинята е имала сериозна връзка и отказвала на настоятелния футболист. Осем месеца по-късно, когато вече е необвързана, тя решава да опознае Валери.

Оттогава и до днес любовта им е нестихваща. Дори е в отлични отношения с бившата съпруга на Божинов - Николета Лозанова и често се появяват заедно на публични места. 

"По-голяма съм от Валери с 10 години, но това няма значение, важно е отношението. Валери го харесах веднага, допаднаха ми стилът, начинът му на живот. Той е наистина весел човек. Една от житейските ми философии е, че денят без смях е изгубен ден", откровена е Биляна.