Андреа Иванова, наричана още БГ Барби, се похвали с нова 20-та инжекция хиалурон в устните. 22-годишната дама, станала известна с външния си вид по цял свят, разказа пред Trafficnews, че гони рекорд на Гинес. 

"Мисля, че имам шанс за най-големите устни в света" - категорична е Андреа. 

На въпрос, дали не смята постоянното инжектиране на хиалурон като опасно за здравето, тя отговори, че към момента всичко е наред и лекари не отказват да и правят интервенциите. 

Припомняме, че през ноември 2019 година, Андреа постави 16-та инжекция с хиалурон в устните си, което означава, че за 6 месеца тя е поставила още 6 дози - по 1 мл. всеки месец. 

В миналото интервю, БГ Барби сподели още, че най-голямата й мечта е да си сложи силикон в гърдите, а ние не пропуснахме да я питаме дали вече е осъществила операцията. 

"Все още не съм. Има време и това ще стане" - казва блондинката. 

Пред нашата медия 22-годишната Барби разказа, че в момента спазва карантината и предимно си стои вкъщи. 

"Тези дни имам страшно много скайп интервюта и радио интервюта за други държави и не ми остава много време за разходки навън. Интереса към мен е все по-голям от чуждите медии." - споделя тя.

Екстеншъни, платинено руса коса и тежък макиаж са другите задължителни компоненти за Андреа, но тя избягва да ги слага, когато ходи на лекции. BG Барби е студентка в Софийския университет и учи немска филология с избираем модул скандинавски езици. Различният й външен вид не влияе на отношението към нея от страна на преподавателите. Андреа е категорична, че след трансформацията интересът от страна на мъжката аудитория към нея е огромен и много повече от преди, но половинка към момента няма...

BG Барби на 22 и с нова доза хиалурон: Мъжкото внимание към мен е ОГРОМНОАндреа Иванова мечтае за силикон в гърдите