Като истински принц бе посрещнато бебето на Джулиана Гани и Илиян у дома. Пищна украса очакваше момченцето с име на светец, а гордата му майка не пропусна да сподели поредица снимки от трогателния момент. 

На тях се виждат голям брой балони, кошарката на новороденото, плюшени играчки и различни по вид лакомства. Впечатление прави и уникалната бутикова торта на няколко етажа. Последните три са изключително интересни - бебе, спящо в прозрачен балон, етаж от рози и за финал на върха на тортата е поставен щъркел.

Погледът се спира и върху първата буква от името на малкия юнак - Д. Наши наблюдателни читатели отбелязаха в коментари, че в сторита публикувани от Алекс и Дани Петканови са разбрали как точно ще се казва малкия, въпреки че неговите родители до момента само са загатнали. Те пишат, че Алекс е назовала бебето на Джулиана и Илиян с името Давид. 

Ето и какво написа щастливата Гани:

"Добре дошъл у дома, любими! Вчера беше изписването на нашия принц и той вече командва къщата със замах, хаха! 
Искам да благодаря от все сърце на агенция confetti.bg и на най-големите майстори в сладкарството gentlemenscakes! Тези две фирми станаха част от нашия незабравим момент, а старанието и уменията им ни оставиха без думи!  Благодаря и на всички вас за безбройните съобщения и позитивни коментари! Много ми е емоционално и съм адски щастлива! 
П.С. Заснехме няколко невероятни момента от раждането, престоя в болницата и изписването. За всички, които попутаха - ще качим всичко в Ютуб канала ни скороо". 

Припомняме, че Джулиана Гани и годеникът ѝ Илиян Найденов станаха родители навръх Нова година. Синът им тежи 3,700 кг и проплака в „Майчин дом“. 

Джулиана Гани и Илиян кръстиха сина си с име на светецМалкият юнак тежи 3,700 кг