След като пред август месец Нина и Борислав Димитрови си казаха заветното "да" на стилно сватбено тържество в Пловдив, двойката замина на мечтания меден месец в Ница и Монако. 
 
 
Романтичното пътуване им бе подарък от техните кумове телевизионната звезда Николай Бареков и втората му съпруга Мария Календерска.
Пловдивчаните Нина и Борислав Димитрови прекараха незабравима седмица, изпълнена с положителни емоции, романтика и лукс.
 
Младото семейство отседна в един от най-красивите и аристократични 5* хотели в центъра на Ница - Hotel Biscolo Nice.
 
 
Не по-малко луксозен бе и просторният апартамент, в който прекараха няколко дни, носещ тематичното име “Honeymoon Apartment”.
 
 
Двойката остана истински очарована от луксозния интериор на помещението, което било решено в бяло, а спалня покрита с рози придавала още повече романтика на обстановката.
 
 
Те не пропуснаха да се поглезят и в личното си джакузи, което също било сред удоволствията, които предлага хотелският апартамент. 
 
 
 
 
 
След това, сватбеното пътешествие на пловдивчаните продължи в града на лукса, богатството и великолепието Монако. Това е любимата им дестинация и не случайно именно там те прекараха по-голямата част от медения си месец. 
 
Борислав, по-известен в Пловдив като Боби Манекена и чаровната му съпруга Нина посетиха едни най-известните места в княжеството и се отдадоха на куп развлечения и красиви емоции.
 
 
Те успяха да се снимат и да разгледат ”Hôtel de Paris”, ”Casino Monte-Carlo” и ”Café de Paris” и не пропуснаха да се отдадат на шопинг в ”Shopping Center Métropole”, като сред фаворитите им бе магазина на “Philipp Plein”, от който се сдобиха с оригинални артикули на марката. 
 
 
Най-незабравимо било посещението на младите пловдивчани на яхтения фестивал, на който Боби и Нина били ВИП гости. Събитието се провежда всяка година и е под патронажа на Принца на Монако-Албер II.
 
 
Влюбените кумци на Бареков посетиха различни ресторанти, изкушени от кулинарните удоволствия, които предлагат и си направиха цяла фотосесия сред лъскави автомобили, паркирани по чистите улици на града, и на пристанището със закотвени бляскави яхти.
 
 
Всеки ден те намираха време и за плаж, като събираха тен на “Plâge de Nice”, разположен на метри от хотела, в който бяха отседнали.