Той е родом от град Плевен, където е завършил Плевенското музикално училище "Панайот Пипков", а днес е добре познат на широката публика от нощните заведения на Пловдив и България. 

По професия е диджей, което е сбъдната мечта за него. Името му е Богомил Иванов, а зад пулта се изявява като D-Trax. 

С годините сe e наслушал на доста абсурдни искания от страна на клиенти, но едно конкретно му се е запечатало в главата - "Брат, моля те, измисли начин да направиш ремикс на "Бяла Роза". Нашата компания много ще се изкефим". Към момента това все още не се е случило, но кой знае... от D-Trax може да очакваме всичко, предвид това, че ежедневието му минава в собственото му студио, където не спира да твори музика часове наред, всеки ден. 

Сутрин, докато пие чаша ароматно кафе, преслушва новоизлязлата музика, след което отделя около 5-8 часа в правенето на музика. Петък и събота обаче нещата изглеждат съвсем различно. Тогава му се налага да пътува, за да се среща със своите почитатели, а домакини на участията му са едни от най-известните клубове в страната. 

Всъщност, пътят му като DJ датира още от ранните 2003-04 година, като през цялото време D-Trax се стреми да дава всичко от себе си.

"За да си добър DJ, в днешно време, според мен се изисква най-вече упоритост и да си добър психолог. Другото се научава." - споделя пред Trafficnews талантливият Богомил Иванов.

В работата си най-много харесва онова чувство, което усеща в себе си, след като е успял да накара хората да се забавляват и вижда усмивките по лицата им. Разбира се, както всяка друга професия, и тази има своите лоши страни. Според D-Trax, единственият кусур на това да си популярен диджей в България, и не само, е че времето никога не стига.

Младежът иска да бъде запомнен от своите фенове с това, че винаги се отдава изцяло на това, което върши, а именно да създава качествена музика.

Една от любимите му публики е тази в град Пловдив. "Хората в града на седемте тепета са изключително топли и определено умеят да се забавляват" - споделя своите впечатления D-Trax.

Диджеят вече няма търпение да стъпи на пловдивска земя за участието си в събота вечер (19.10), което ще се състои в една от най-предпочитаните точки от мегакомплекса 5POINTS - клуб W Garden

D-Trax ще се появи под светлините на прожекторите заедно с DJ TONI & MC MICKEY, които ще му бъдат съпорт. 

Какво е да си MC - човекът настроен винаги за парти, който вдига публиката за минутиВ работата си най- много харесвам динамиката и радостта на хората, споделя MC MICKEY, дни преди участието си в W Garden