Какво е да си MC - човекът настроен винаги за парти, който вдига публиката за минути? Това всъщност е една модерна професия, която много хора в България и по света практикуват. 

Почти на всяка реклама за предстоящо клубно събитие, може да видим въпросното MC пред името на личността, която умее да вдига настроението на хората, но не с музика, а само с думи. 

В буквален превод MC, означава Master of the Ceremony или Майстор на церемониите, който е официалният домакин на събитие, пърформанс или парти. Именно това е професията на 30-годишния Михаил Ангелов Павлов. Родом, той е от град Търговище и е завършил средно - специално образование със специалност Банково и Застрахователно дело - нещо, което в днешни дни няма нищо общо с това, което прави. 

MC MICKEY, както повечето от нас го познават, излъчва увереност и харизма и иска да бъде запомнен от парти аудиторията с присъствието си на сцената и енргията която умее да предава. 

Той вече се готви за следващото голямо избухване, което ще бъде в град Пловдив идната събота вечер. Той ще излезе под светлините на прожекторите в един от най-популярните клубове под тепетата W Garden в компанията на диджей D-TRAX. Не пропускайте да станете част от страхотното парти, което те готвят!

Ето и какво още сподели в интервю пред Trafficnews MC MICKEY за своята професия и впечатленията си от пловдивската публика: 

- Как протича един ваш работен ден (по-скоро нощ)?

Как протича един мой работен ден? Със сигурност, не съм почитател на ранното ставане, защото до някаква степен режимът и биологичният ми часовник са обърнати вече. Но иначе, денят ми преди работа протича със слушане на музика, дори и практика вкъщи - как и какво мога да кажа на най - различни парчета, фрази, които хората да чуят, да възприемат и да танцуват. А вечерта след това протича перфектно! Танци ,музика ,хора ,настроение. Обичам това, което правя и мога да кажа, че нямам един работен ден, защото ми доставя удоволствие да забавлявам хората.

- Кое е най-абсурдното искане от клиент на заведение, което сте чували?

- Между другото, дори и аз съм имал абсурдни искания от клиенти, което е много странно за мен. По време на работа, аз стоя доста често на сцената и държа микрофон и хората го виждат това, но явно някои от тях са с различни възприятия и след като сляза от сцената ме молят да им пусна някое парче или ме питат къде могат да намерят мои миксове. Аз съм МС т.е. в превод Master of the Ceremony и не пускам музика!

- Какво харесвате в работата си? А кои са лошите й страни?

В работата си най-много харесвам динамиката и радостта на хората. Когато сляза от сцената, по време на работа, когато някой те поздрави или се снима с теб, или е дошъл заради теб - това е най - хубавото нещо. Това означава, че си свършил работата добре и хората са останали доволни. Както и когато след моя реплика "Ръцете горе " ги видя наистина горе, чувството е страхотно! А лоша страна, поне за сега не виждам.

- С какво искате да бъдете запомнени?

Искам да бъда запомнен със присъствието си и енергията, която предавам. Както и с добро, разбира се.

- Как определяте пловдивската публика?

Пловдивската публика е топла, темпераментна и винаги настроена за парти! Обичам Пловдив и пловдивската публика. Очаквам ви тази събота в W Garden, за да го направим така, както само ние можем и заедно да създадем паметна вечер. 

Ден по-рано, в петък вечер (18.10), гост на клуба ще бъде рап звездата 100 кила, а вие не забравяйте, че може да се възползвате и от първия безплатен транспорт в Пловдив – парти бусът на комплекс 5points.bg.

Ето и двата маршрута, по които ще се движи парти бусът: