Азис отново легна под ножа и се похвали с нова пластична интервенция по себе си. Този път кралят на поп-фолка реши да напомна изкуствено мускулите си, гонейки бицепса на Дуейн Джонсън - Скалата. 

За хирургическата намеса Азис се похвали поствайки видео в инстраграм профила си, където подробно обяснява за операцията. 

"Оформяне и уголемяване на бицепс със специален материал на основата на гел от хиалуронова киселина. Само след 30 минути интервенция спестяваш години блъскане и труд в залата. В никакъв случай не искам да омаловажавам резултатите от фитнеса, напротив!Тренировките са адски важни и полезни, но при мен ръцете бяха най-слабото звено и каквото и да правех не растяха.Тук се намеси моят месия - Др. Николай Георгиев .Този художник на медицината, за пореден път доказва, че е пръв сред всички! Вече не остана май нещо да не ми е оперирал. " - пише звездният певец. 

Скандалът тече във вените на Азис, а поредна провокация бе последната му песен с Папи Ханс. След като излезе видеото към дуета им “Тясно” феновете веднага започнаха да питат дали те са нещо повече от приятели.

“Папи Ханс не е мой тип”, отсече Азис. Няколко дни по-късно, той затвори устите и на всички хайтъри, обвинили го, че не може да изпее парчето на живо, като публикува видео с лайф изпълнение в мрежата. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Come on hatters ???? #azis #азис #livesinging #tiasno #newsong #imthebest #azispapihans #viral

A post shared by Azis Online (@azis_online_new) on

Припомняме, че в края на месец май Азис направи още едно подобрение по себе си, като реши да си клъцне... ушите. Певецът премахна напълно месестата част на слуховия орган. 

Азис си направи нова пластична операцияТози път Кралят на поп-фолка реши да си резне... ушите