Тази сутрин Азис се отправи към известна столична клиника, за да се подложи на поредна пластична операция. Този път, кралят на поп-фолка изненада искрено своите почитатели като реши да си клъцне... ушите. 

Много от потребителите се зачудиха какво точно не им е харесвал певецът, но от видео в Инстаграм става ясно, че той желае да премахне напълно, чак до хрущяла месестата част на слуховия орган. 

Лекарят, отговорен за интервенциятам пък от своя страна му обясни, че няма как да я махне напълно, но ще изреже около 70% от нея и ще я стесни. 

При древните маи и жителите на Великденските острови големината на ухото е била признак на благородство. Това означава, че сега от много благороден ще те направим последния плебей" - пошегува се с Азис хирурга, минути преди да започне с операцията. 

По-късно, изпълнителят сподели със своите почитатели, че всичко е минало успешно и вече се радва на нов външен вид. "Чао,чао уши!" - написа Азис и публикува поредица от снимки от клиниката. 

На въпрос от страна на фен защо се е подложил на хирургическа интервенция, певецът обяснява, че не е харесвал тази част от тялото си.