Носителката на титлата "Мис България" 2009 Антония Петрова пусна първа снимка на малкия Благовест. На нея тя позира заедно със съпруга си Ивайло Батинков, като отдалеч си личи колко са щастливи двамата от появата на първородната им рожба.

Припомняме, че моделката роди навръх имения си ден - Антоновден, а за благата вест съобщи съобщи майка й Ана. Публикацията й събра почти 500 лайка и стотици коментари с пожелания от приятели, близки и роднини.

Антония Петрова роди момченце навръх имения си денЗа радостната вест съобщи майката на Мис България 2009, с публикация във Фейсбук

Ето какво написа и преди минути щастливата Антония Петрова в личния си профил:

"На 17 януари - Антонов ден, моят личен празник, със съпругът ми Ивайло Благовестов Батинков, получихме най-големия подарък в живота ни - първородният ни син! Роди се Благовест Ивайло Батинков: 3,600 кг, 53 см. Неописуема радост, щастие и гордост е това чудо, раждането на живот по естествен начин! Нормалното раждане стана възможно благодарение на нашият ангел, д-р Анна Чорбова, завеждащ отделение, която освен уникален професионалист е и прекрасен човек! Със съпругът ми, който беше неотлъчно до мен по време на раждането и ме подкрепяше безприкословно, изказваме сърдечни благодарности, към целия екип на болница “Вита” за професионалната помощ и специално внимание на д-р Георги Симеонов, анестезиолог, както и на акушерките: Бойка Димитрова, Надя Първанова и д-р Илиева. Честитим професионалният празник - Бабин ден, на всички, които помагат да се дари живот и апелирам: Нека да раждаме децата си естествено! Природата го е измислила съвършено, а и всичко е възможно и се случва по най-добрия начин, когато се довериш на правилните специалисти. Пожелавам на всеки това най-велико щастие! Бог ни благослови, с Блага Вест - Благовест, нека Св. Антоний го закриля!"

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

На 17 януари - Антонов ден, моят личен празник, със съпругът ми Ивайло Благовестов Батинков, получихме най-големия подарък в живота ни - първородният ни син! Роди се Благовест Ивайло Батинков: 3,600 кг, 53 см. Неописуема радост, щастие и гордост е това чудо, раждането на живот по естествен начин! Нормалното раждане стана възможно благодарение на нашият ангел, д-р Анна Чорбова, завеждащ отделение, която освен уникален професионалист е и прекрасен човек! Със съпругът ми, който беше неотлъчно до мен по време на раждането и ме подкрепяше безприкословно, изказваме сърдечни благодарности, към целия екип на болница “Вита” за професионалната помощ и специално внимание на д-р Георги Симеонов, анестезиолог, както и на акушерките: Бойка Димитрова, Надя Първанова и д-р Илиева. Честитим професионалният празник - Бабин ден, на всички, които помагат да се дари живот и апелирам: Нека да раждаме децата си естествено! Природата го е измислила съвършено, а и всичко е възможно и се случва по най-добрия начин, когато се довериш на правилните специалисти. Пожелавам на всеки това най-велико щастие! Бог ни благослови, с Блага Вест - Благовест, нека Св. Антоний го закриля! ????????‍♀️????????‍♂️????????❤️????✨????

A post shared by Antonia Petrova Batinkova (@antonia_petrova_batinkova) on